Vilje og sejr i sidste kamp.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Køge 75’s serie 2 nord pulje 1 hold 3, skulle hjemme søndag spille sidste turneringskamp mod BK Roar fra Roskilde.
Vi var på forhånd klar over, at der ventede en overordentlig vanskelig opgave og egentlig indstillet på et nederlag, men som ægte Køge 75’ere, ville vi give dem kamp til stregen.
Første serie blev særdeles spændende. det var svært at se, hvordan vi lå i forhold til Roar, idet de indtil 10. rude var en del ruder foran os. Men i 10. rude blev det soleklart, at vi skulle kunne vinde serien, men desværre – som flere gange før i denne sæson, tabte vi fordi koncentrationen svigtede og vi missede fire 10. ruder og måtte se os slået med s-ø-l-l-e 4 (fire) kegler. Øv!!
Trods en flot serie med 1011 kegler til os, nedlagde Roar 1015 af slagsen.

Op på hesten igen, Køge 75 lægger sig ikke ned.
2. serie blev meget jævnbyrdig og med en langt mere homogen indsats fra vores side, vi løb med de 2 point for 974 kegler mod Roar’s 936. Nu var vi ovenpå og skulle blot fortsætte de gode takter.

I 3 serie var det som om vi på det nærmeste havde aftalt et kollektivt nedbrud. Spillet ville ikke rigtigt hænge sammen og frustrationerne tog over og endte med blot 927 kegler til os, mens udeholdet kunne bryste sig af 1028 og dermed både kegle og pointføring.

Så var det sidste ombæring, 4. serie. Vi gav hinanden håndslag på, at mindst 4 spillere skulle lave 200 eller der over
Vi kom virkelig godt fra start og det var nu Roar det løb ind i problemer. Med en særdeles velspillende Max og en ligeså velspillende Berit kom der gang i løjerne. 3 mand nåede 200 (HC) eller derover, 205 (Max) og 213( Berit), og resten af holdet holdt et rimeligt niveau, endte det med ikke blot 2 point, men vi fik også hentet de tabte kegler i en sådan grad, at vi vinder med samlet 3972 (måske rekord) mod Roars 3926 og dermed kampen 6 – 4. Virkelig en sejr skaffet på vilje.
Vi måtte samlet tage til takke med en 4. plads i turneringen.
Bronze til LBC 2012, sølvet gik til BK Roar, men guldet blev suverænt vundet af Køge 75’s hold 2, – stort tillykke herfra.

Tak, til hele holdet og holdleder for sæsonen, – næste sæson er det vores tur!

1 Response

  1. Per Lunding Sørensen siger:

    Super flot kæmpet…
    Men kan i fortælle mig om 2. holdet ligger i gulddruk, siden der ikke er kommet referat fra deres kamp 🙂