Super god weekend for 1. holdet

Dobbelt kamp for 1. holdet.

Først stod den på opgøret i Glostrup Bowling Center mod Old Stars et hold der lige er blevet sendt ned fra 1. division, så der måtte forventes en hård kamp for os.

Første serie starter da også i en intens affære, med god bowling fra begge hold og med et par gode lukninger i de afgørende ruder ender første serie 4-4, hvilket vi sagtens kan bruge til noget.
Anden serie blev igen en tæt kamp, dog havde hjemmeholdet fundet et godt spor i banen og med hiv og sving får vi kæmpet os til 2 point og dermed 10-6 til hjemmeholdet.
Tredje serie blev en helt igennem nok vores bedste serie omgang i denne sæson alle vores tre hold spillet fremragende, men den ene double fik lidt mere modstand en ønskede og med en sikker 8er i 10. rudes sidste slag sikrede Henning et 1. point til holdet og da de to andre doubler sikkert vandt deres kampe, så fik vi en super god 7-1 runde og dermed en ændret stilling til 13-11 til os 🙂
Fjerde serie holdte vi sporet fra tredje serie og viste fra starten af at vi ikke havde tænkt os at tabe den kamp og med super god bowling fik Old Stars en bowlinglektion og en gevinst for os på 8-0 og dermed en samlet sejr på 21-11.
Bedste mand var vores “Nordmand” Allan Kaurin, som med flotte 898 viste hvem der pt. ligger øverst på snitlisten. Øvrige gode resultater var Per Lunding Sørensen med 859 og Henning Schmidt med 806.
Vi gik smilende fra Glostrup Bowling Center og med håb om, at vi kunne holde stilen til lokalbraget med Ravnsborg om Søndagen

2 Responses

  1. Per Grinsted Sørensen siger:

    Nu kan vi kende jer igen 🙂
    Godt spillet!

  2. Per Lunding Sørensen siger:

    Ja, det var en dejlig sejr og samtidig med flot spil det gør det ekstra dejligt 🙂