Sølvmedaljer til Køge 75 Herre 1.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

En meget lang rejse startet med, at vi alle mødtes hos Jannik fredag aften kl. 23.00 til en kop kaffe og lidt snacks. Inden midnat rente i hus kørte vi i samlet folk til færgehavnen i Køge hvor der skulle lettes anker kl. 00.30 mod Rønne/Bornholm.

Et par highlights kan da nævnes om de 5½ times lange sejlads med den gamle færge Povl Anker. Martin tabt 7-5 til Allan i Backgammon og cafeteriaet havde ikke glemt de gamle Storbæltspriser for 3 stk. mindre smørrebrød tog de den nette sum af 109,00 kr. for! ellers blev der slappet af og der var nogen der forsøgte, at finde hvile, dog med et vist besvær.

Morgenmaden blev indtaget kl. 05.00 om bord på færgen og til den nette sum af 94 kr. for 2 stk. rundstykker med 2 ost og rullepølser samt 2 mindre pakker smør og en kop kaffe, så det i hvert fald også betalt 

Kl. 06.00 ankom så færgen til Rønne Havn og efter nogle ganske få kilometer holdte vi så foran bowlinghallen 4½ time før kampstart!!!!! – kald det planlægning igen og jeg udfører ting der ikke må skrives om!!!!

Til alt held var der jo en større trolling konkurrence i gang fra Tejn havn på den modsatte side af Bornholm og da vi jo havde mere end tid nok så blev bilerne sendt i den retning.

Efter at have set en meget spektakulær afgang af hurtiggående fiskebåde ankom vi til hallen igen kl. 09.00 og den resterende tid skulle bruge til holdsætning som på dagen foregik ved at der blev spillet petanque hvor resultatet gav holdopstillingen på den måde at vinder og nr. 2 spillet samme og nr. 3 og nr. 4 samt nr. 5 og nr. 6, så petanque kampen var ikke helt uden betydning for vores forestående bowlingkamp Viking Rønne.

Holdopstillingen blev i øvrigt Henning, Per og Joe og Klaus samt Martin og Jannik og med vores nordmand på reservebænken.

Nu til det som det hele handlet om bowlingkampen mod Viking Rønne en kamp der skulle sikre os en guldkamp mod Joker den 10. maj i Køge eller en sikring af vores sølvmedaljer.

Lad os bare sige med det samme, det blev præcis den svære kamp som forventet med ekstrem svære baner der havde deres helt egen uforudsigelige måder, at reagerer på undervejs.

Første serie kom vel i gang efter en opvarmning, hvor ikke mange havde en ideel linjer, at trække sig hen imod, så sværhedsgraden blev ikke lettere efter opvarmningen. Team 1 med Henning og Per kørte en helt igennem meget sikker serie igennem og vinder med komfortable 69 kegler mens team 3 med Martin og Jannik var i gang med en meget tæt serie som først blev afgjort i 10. rude og heldigvis for os så vinder vi med 1 kegle!!! Vi vinder samtidig keglefaldet selvom vores team 2 taber deres med 25 kegler. 6-2 til os og med sølle 1076 mod deres 1031kegler.

Anden serie og den høje sværhedsgrad fortsatte dog med nogle enkelte udfald som bl.a. Klaus som havde sit helt eget spor på kanten end hvad andre kunne finde på fornuftigt vis. Vi vinder igen de 2 kampe samt keglefaldet den gang do meget stort nemlig 1072 mod 885kegler til Rønne mandskabet. 12-4 og de mindst 20 point som vi havde sat os selv i udsigt var indenfor rækkevidde.

Tredje serie vinde vi igen to kampe til 4 point og her skal bl.a. nævnes, at Per og Henning vinder deres kamp med kun sølle 1 kegle. Uheldigvis taber vi så på samlet keglefald, da Rønne igen fandt et spor til 1100, hvor vi holdte os på tidligere seriers niveau med 1055 kegler. Derfor 4-4 og samlet 16-8 i kampen.

Fjerde serie og nu skulle de sidste anstrengelser udføres og lad os bare sige det med det samme det blev en meget svær serie da banernes olieprofil var i den grad ikke eksisterende. Vi laver stort set samme keglefald som tidligere serie nemlig 1051 kegler men desværre blev det kun en kampsejr og da sidste slag blev slået så blev det samlet keglefald desværre en af de få nemlig uafgjort 1051 mod 1051 kegler og dermed 5-3 til Viking Rønne og samlet kampresultat 19-13 til Køge75.

Samlet keglefald blev så lavt, som 4254kegler til os mod 4037 til Rønne.

Vi må nok konstatere, at det blev lige præcis, så svært som forventet. Olieprofilen var nok god nok, men en meget uens oliering op af banen gjort de enkelte baner meget forskellige, så til dem der kender til Dual Lane bowling, vil nok være den rigtige betegnelse for banerne i Rønne.

Højeste score blev lavet af Klaus med 765 efterfulgt af Henning med 733 og Jannik med 721. Allan skal også nævnes. da han lavet flotte 582 på 3 serier, hvilket snitmæssigt var den klar highscore i den kamp totalset.

Konklusionen var herefter et stort smil fra alle, da de 19 point med 99,99% sikkerhed vil give os medaljer af sølv om halsen den 10. maj i Køge når kampen mod Joker er vel overstået. Teoretisk kan vi nås af FBK 2000, men det kræver at de vinder 32-0 mod NBC i Allerød og at vi ikke fået et eneste point mod Joker og det er i hvert ekstrem usandsynlig med vores niveau i Køge.

Vi kom til Rønne med håb om mindst 20 point og det blev næsten opfyldt.

Nu stod den så på Texas Steakhouse og en mindre US Rib eye med dertil hørende grov fritter sauce og chili beans og en velfortjent kold øl og sodavand til chaufførerne.

Færgeafgang kl. 18.00 fra Rønne med fyldte maver og veltilfredse klar til afslapning i 5½ time inden ankomsten til Køge Havn kl. 23.30.

24½ time var en lang rejse, men som sædvanlig, var det både hyggeligt og sjovt i et altid godt selskab. Nu glæder vi os til kampen den 10. maj mod Joker et ægte topopgør hvor placeringerne godt nok et givet på forhånd, hvilket så kan give en kamp uden den stor pres hvilket burde fremme en seværdig bowling kamp.

Tillykke med medaljerne gutter, sejt gået også kun efter 2 sæsoner i rækken”¦. VI er skide gode   

2 Responses

  1. John Pedersen siger:

    Set over hele sæsonen, er det rigtig godt gået gutter! Sølvet, må stensikkert være hjemme!!

  2. Birger Steen Pedersen siger:

    Fantastisk stemningsrapport for årets STORE tur Supergodt gået efter kun 2 år i 2. div. Tillykke med sølvet..