Sjællandsserie 2 Nord pulje 1 H3

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Søndag eftermiddag kl. 14.00 skulle vi på hjemmebanen i Køge møde BK Isefjord fra Holbæk.
Kampen kom med nogen forsinkelse i gang og vi var meget opsatte på, at løbe med alle 10 point, og dermed sætte en tyk streg under, at vi vil være med i toppen af tabellen.
I første serie startede vi forsigtigt ud, men efter at have spillet de første 3 – 4 ruder stod det klart, at vi havde et godt overtag i matchen.
Især Bent og Ann havde godt fat i spillet, med hhv. 195 og 190, hvilket var medvirkende til, at sikre vore første 2 point i kampen.

I anden serie blev det til mere optur. Der blev udvist kampgejst og niveauet steg stort set over hele linjen Så med et samlet keglefald på 1005 mod Isefjords 821, blev det til endnu 2 sikre point på kontoen og da vi samtidig førte komfortabelt på kegler var vi sikre på vi kunne gå på vandet.
Men det skulle vise sig, at vandet ikke var tilstrækkeligt stift til at kunne bære. Banebytte og så i gang med 3. serie, der desværre blev en stor kollektiv nedtur, og vi måtte se os selv rutsje ned fra tinderne og nøjes med 852 kegler mod Isefjords ikke prangende, 862 af slagsen. Desværre betød det også, at vi måtte afgive 2 point til Holbækkerne.
Op på hesten igen. Vi klappede hænder på, at 4. serie skulle hjem til Køge 75 og det kom den. Med et pænt stabilt spil af flere spillere, lykkedes det at sikre de 2 point og med et samlet keglefald på 3722 til os mod Isefjords 3427 vinder vi kampen 8 – 2.

Dagens bedste mand var en kvinde, idet Ann (hun bliver bare bedre og bedre) præsterede at vælte 722 kegler, skarpt forfulgt af John med 707.
Der var og er på holdet, en kampgejst og vilje, der lover godt for resten af sæsonen.

2 Responses

  1. Per Grinsted Sørensen siger:

    Godt spillet. Synd at i måtte slippe de 2 point til Isefjord.

    Holdet viser jo skræmmende styrke lige pt, så det er godt at der går et stykke tid inden herre 2 skal møde jer igen 🙂

  2. Berit Schmidt siger:

    Tak John for at du tilbød dig som referent på vores kampe, du har fået alle detaljer med, super skrevet👍
    Æv at Isefjord fik 2 point, men godt vi sluttede af med at tage sidste serie, godt gået alle sammen😊