Sjællandserie 2 nord hold 3 vinder 10 – 0

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Lørdag eftermiddag, hjemmekamp i Køge, modstanderen Slagelse Bowling Klub. Køge 75 herrer+ dame serie 2 nord hold 3, var efter sidste runde opsat på at fortsætte den gode stil. Med en sikker sejr ville vi have chancen for at avancere i tabellen.
Vi lagde godt fra land, men midtvejs i serien stod de 2 hold meget lige, men en særdeles god finish, af især Ann, Bent og Michael gjorde at vi nuppede 1. serie med 110 kegler. 981 til os mod Slagelse BC’s 871.
2. serie var fra start en meget lige affære. de 2 hold skiftedes til at føre med en halv snes kegler, men igen satte Køge 75 turboen til, og endte med et sikkert overtag, 75 kegler mere på kontoen og endnu 2 point i “banken”.Nu kunne vi også se muligheden for at komme højere op i tabellen, idet LBC 2012 satte point til mod Roar, på banerne ved siden af.

Vi var meget opsatte på at holde ved, og 3 serie blev igen et tæt parløb, dog, heldigvis, med os i førertrøjen. Trods nedgang hos alle, undtagen en velspillende Max, var vi i den heldige situation, at heller ikke Slagelse formåede at løfte sig og vi kunne føje endnu 2 point på tavlen. og en samlet score på 881 mod Slagelses 837.
Nu var det “bare” et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle være. Vi var før sidste serie sikker på at rykke op i tabellen, idet vi kunne konstatere at LBC 2012 havde tabt 4 – 6 til Roar.
Med en jævn og stabil indsats lykkedes det os, at holde “snuden i sporet” og køre sejren på 10 – 0 hjem.
Samlede keglefald lød på 3622 til Køge 75 mod Slagelses 3351. Kampmoralen på holdet var høj og stærk medvirkende til, at vi troede på det hele vejen! Vi ligger nu i den gode ende af tabellen som nr. 3

1 Response

  1. Berit Schmidt siger:

    Det er sejt, at vi tager 10 point i dag og går vi i bowling portalen lige nu er vi nr 1.😄
    Skide godt spillet i dag