Serie 2 hold 3 – Holbæk er noget for sig, for enden af Holbæk motorvej

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Så blev det vores tur til at sætte kursen mod MEGA Bowl hallen i Holbæk, hvor hjemmeholdet Isefjord BC ventede.
Vi var i forvejen, og efter tidligere kampe deroppe, opfyldte med fordomme om, hvordan forholdene i Holbæk var og må allerede ved ankomsten til hallen konstatere, at de levede fuldstændig op til, hvad vi før har været udsat for.
Vel ankommet kunne vi se, at kampstarten ville blive noget senere end programlagte tidspunkt 14.30. Holbæk har ikke det mest avancerede anlæg og der var som tidligere mange spilstop.
Med godt 40 minutters forsinkelse kom vi dog i gang. Vi, det vil sige Bent, Jørgen, Berit og HC, der efter en god uges sengeleje burde være frisk og udhvilet, det vender vi tilbage til, samt Ann og John, udgjorde holdet denne søndag.

Første serie. Vi kom meget trægt fra start, undtagen Bent der tilsyneladende var flyvende, og der skulle spilles en 5 – 6 ruder inden vi begyndte at få spillet til at fungere bare nogenlunde. Det skal også nævnes, at der konstant var fejl på den ene af banerne. Kegle 5 blev enten ikke sat eller også blev den fejet af banen, hvorefter der ved genrejsning, først skulle sendes bud til dommeren, der herefter rettede besked til cafeteriaet, hvorefter de, når de var færdige med at sælge popcorn og cola, sendte en mekaniker ned for at rejse keglen.
Når man så for syvende gang i træk har været udsat for samme banefejl og samme procedure, må man bare konstatere, at flowet i spillet fuldstændig forsvinder og koncentrationen bliver afløst af irritation. Vi taber klokkeklart første serie, og som nævnt kun Bent formåede at holde fokus og lavede en flot serie på 193, hvilket måske også skyldtes, at han i den infernalske larm, der var fyldt med vinterferie glade børn og voksne, havde stoppet et par servietter i ørerne, for at lukke noget af larmen ude. 994 kegler til Isefjord mod vore sølle 892.

I 2. serie fortsatte Bent med at trylle ( her lavede han 203), og måske skulle vi andre have overvejet det med servietterne i ørerne, for larmen var nærmest ubeskrivelig.
Vi andre spillede på det jævne og fik med de stadig mange spilstop, hakket os igennem serien, der denne gang endte med , at de 2 point gik til os. HC, der havde været syg hele ugen, var absolut ikke fit for fight. Det var tydeligt at han burde være blevet hjemme for at pleje sin feber. Vi vandt serien med 970 kegler mod 906 og optimismen begyndte så småt at spire.

Banebytte. nu skulle vi over på banerne 13 og 14 hvor Isefjord lige havde spillet uden nævneværdige problemer.
Men nej, nu var problemet med 5’er keglen sgu smuttet med over på bane 13. Kampen havde nu varet næsten 2 timer og vi var så småt ved at overveje og vi skulle bestille natmad og måske overnatning,
Vi kæmpede videre og selvom spillet ikke kom til at fungere optimalt, nu heller ikke for Bent, vandt vi dog serien med 10 kegler. 829 kegler blev det til mod Isefjords 819.

Nu skulle vi vise at vi var kommet for at få point med hjem, men desværre var det som om gejsten ikke rigtig var tilstede.
Måske var det de mange generende afbrydelser i spillet, eller og også var den mentale træthed og frustrationerne der fik overtaget i 4 serie, det blev en nedtur af de store. John Havde dog pludselig, midt i serien, fundet melodien. Det blev til strike på strike og endte med 198 som bedste resultat. Kendsgerningen blev dog nedslående 820 kegler til os 963 til Isefjord, der midt i serien fik 15 gyldne minutter. Øv, 2 point til Isefjord, der også kunne løbe med de 2 point for flest kegler og dermed samlet en sejr på 6 – 4.

Godt 3 timers spil i en hal der er fyldt med skrigende glade børn i legerum, airhockeyborde, børnebowling med forældre, bedsteforældre, og et støjniveau der ligger på tærsklen af, hvad en jetmotor kan udgyde, samt et personale der skal servicere alle disse mennesker, samtidig med at de skal agere mekanikere, var langt om længe til ende. Kort sagt; intet nyt under solen i Holbæk.

2 Responses

  1. Gitte K. Jensen siger:

    Åh ja der er dejligt i Holdbæk 😉 Men godt at I fik hevet 4 point med hjem. Stærkt gået

  2. Per Lunding Sørensen siger:

    Ak Ak…. Sørgelig læsning, at der findes den form for tilbud til bowler sted i år 2015….. Kunne godt selv finde mange ord frem i den situation, hvilket jeg er sikker på, at i også har gjort!!!
    Godt at i kæmpet jer til point, god læsning 🙂