Sensationel Landspokal finale plads til Køge 75 efter formidabelt spil hele weekenden.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Lad os bare sige det med det sammen Køge 75 er en af de sidste 4 hold i den Danske Landspokalturnering som skal komme om Forbunds medaljer den 16. april i Grøndals Centret. De øvrige hold er Sisu fra toppen af 1. division og Viking og ikke mindst Trekanten fra den absolut top af Ligaen som har flere danske landsholdspillere i staben.

Efter Lørdagens vundet kamp over Rolling Stones, var det tid igen Søndag kl. 11.00 møde hjemmebane klubben Game On.

Og lad os bare sige det uden at fornærme Game On, så var der aldrig rigtig spænding i den kamp og det selvom vi ikke rigtig var kommet ud af soveposen. Ganske vist vandt vi kun en med ca. 40 og en med ca. 50 kegler, men det nok mere at vi have en rolig dag på kontoret i den første kamp. Vi gik da også sikkert videre med beskedende 2980 kegler mod Game On 2742 kegler.

Herefter viste vi godt at det ville blive alvorligt, da sidste runde ville stå mod Liga holdet BK Hook fra Rødovre og hold da op en forandring fra første kamp….
Med lyn og torden og med sammenligning til lørdagens første serie kørt vi total Bk Hook over med formidabelt bowling på seriøst højt plan. Selvom Bk Hook forsøgte sig og lavet ellers flotte 1091 på 5 serier så rakte det ikke langt mod vores helt suveræne 1172 på 5 serier. 2 point i hus og 81 kegler ind på kontoen…. Jubiiiiiiiiii

Anden serie og nu blev det alvorligt…. Bk Hook viste at de ha højt niveau med at fortsætte deres høje spil selvom de lige var blevet mast. Kampen bølget frem og tilbage og med både 5. dækker, 6. dækker og 7. dækker fra begge hold så blev det en helt enormt tæt serie. Vi afsluttet med 1063 kegler på 5 serier og deres sidste mand skulle herefter lave mindst 2 striks i hans 10. rude for at de kunne vinde anden serie… Han lavet 1. strik og heldigvis satte han et en rimelig blød 8er i næste slag og Køge 75 vinder 2. serie med kun 6 kegler, hvilket dog er og bliver 2 point mere på kontoen.

4-0 og 87 kegler på kontoen inden 3. serie….. Det så da meget godt ud 🙂

Tredje serie og en serie under total spænding og intensitet, da de 10 rude kunne sende os i Landsfinalen og tro mig BK Hook havde IKKE givet op.

Og lad os bare sige det med det samme… Jeg havde valgt det helt rigtige hold at spille på idag for hold da helt op der blev gået til makronerne.
Alle var tænde og sikke et spil der blev lagt for dagen.
Vi fortsatte det helt enorme og fornemme spil og stille og roligt lagde vi afstand til BK Hook som mere og mere begynde at miste troen på at de kunne hente os, så da vi havde lavet de første striks i 10. rude og de kun var i 8. rude ja, så blev der slået op i bane…. De havde overgivet sig til et MEGET bedre hold på dagen…. resultatet blev 1090 kegler på 5 serier til os og ellers okay 1009 kegler til BK Hook.

6-0 og 3325 kegler mod 3157 kegler og KØGE 75 I LANDSPOKALFINALERNE…!!!!!! Hvem havde lige set den komme…… SÅ kan de lære det kan de…..

Individuelle resultater i sidste kamp blev: Per LS 716, Martin 674, Henning 666, Jannik 643 og Michael 629 alle på 3 serier… Klaus var en fremragende afskriver og slap ellers for mandehuller 🙂

For ligesom at sætte trumf på holdets præstation i weekendens kampe, så laver vi 9716 kegler over 45 serier, hvilket er et holdsnit set over hele weekend på intet mindre end 215,9.. Kan kun sige wauvvvvv det er godt nok mange…. STÆRKT gået gutter, det var en fornøjelse, at være en del af.

Så står den på Landsfinale i Grøndals Centret den 16. April mod Sisu som var det andet Sjællandsk hold der gik videre efter sejr over Ravnsborg og Viking fra Århus og det suveræne hold fra Trekanten med næsten et helt hold af landsholdsspiller. Skal blive helt enormt spændende og sjovt at kæmpe om forbunds medaljer og håber naturligvis at mange af klubbens medlemmer står klar til at heppe holdet igennem de svære kampe.

5 Responses

 1. Henning Schmidt siger:

  Fint at du liker dit eget indlæg men jeg liker det også det er bare fedt at vinde.

 2. John Pedersen siger:

  Godt gået drenge. Køge 75 er toppen.

 3. Birger Steen Pedersen siger:

  Fantastisk medrivende referat af en historisk kampdag. Godt gået.

 4. Per Grinsted Sørensen siger:

  Finalespillet afvikles i Bowlernes Hal, Grøndal d. 16. april 2016
  kl. 11.30 Semifinaler herrer
  Kl. 14.30 Finaler damer + Herrer

  (set på http://www.bowlingsport.dk/lp-finaler-senior/)

  Der er vist ikke resultatformidling fra Grøndal, så vi må sadle hesten og ride derind for at støtte holdet 🙂