Old Stars – Køge 75

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Old Stars – Køge 75 6 – 26
4408 – 5061

Tilskuertal 14

En kamp hvor der var styr på det alt afhang af om vi kunne takle deres bedste spiller kunne vi det så ville der ikke være de store problemer, vi var jo på HJEMMEBANE i Glostrup 🙂

Uden at skal komme med det store referat for det ville være en gentagelse serie for serie.

Alle serier lå til 2 teamsejre + kegler point måske 3 teamsejrer, hvis vi kunne takle deres bedste Benny Kristensen…

I alle 4 serier løber vi med de 2 teamsejr og keglefald var ALDRIG i fare så 6 point pr. serie runde. Dog spiller vi Benny ud af kampen i tredje serie med Serier på 238 til Martin og 289 til Per LS og dermed 8 point i tredje serie.

Vi burde måske have fået 2 point mere , men lidt koncentreret i nogle enkelte situationer gjorde desværre at vi misser et par enkelte pinde og dermed også serien….

Men 26-6 på deres hjemmebane er absolut godkendt og da meldingerne fra Frederikssund lød på at FBK 2000 havde slået SØB med 20-12, så generoberet Køge 75 endnu engang 1. pladsen i 2. division.

Bedste resultater var Per LS med 981/4 og Martin 897/4 resten kan jeg desværre i skrivende stund ikke huske…

Nu står den på to hjemmekampe mod Pin-Crackers og Ravnsborg og kan vi holde SØB på sikre afstand så står den på kamp mod Jackpot i Grøndalen hvor de sidste søm til kisten skal slås i.

2 Responses

  1. John Pedersen siger:

    Det er forhåbentlig modstandernes kister der skal tilsammen?

  2. John Pedersen siger:

    TILSØMMES!