Køge75 deltager i DM-Trio 7/3-2015

Så er det i dag at tre af klubbens medlemmer, Per Lunding Sørensen, Martin Reuther og Henning Schmidt, deltager i DM-Trio.

Det er muligt at følge dem på online-score her. De spiller efter planen 7/3 kl 18.00 på bane 15.

Resultater opdateres løbende på denne side

3 Responses

 1. Per Lunding Sørensen siger:

  Kort referat fra turen selvom den ikke var så opmuntrende, som vi havde håbet på spillemæssigt.

  Det viste sig med stor tydelighed allerede inden vores start at det ville blive ekstremt svært, da der kun var 4 trioer over 200 snit og der havde alle landsholdsspillere m.m. spillet deres starter!!!!

  Specielt viste 1. og sidste serie at være uhyggelige svære, at komme igennem og det fik med sandhed, at føle på vores muskuløse kroppe 🙂 da vi var langt fra normal standard med serie på 141, 126 m.fl.
  Var utrolig svært at finde den rette bold og spille linje hvor man kunne få hold i kugler og samtidig få uddeling når man ramte rigtigt. Vi taler om spil indenfor 1 liste alt andet ville give forkert resultat……

  Vi viste at banerne ville blive en anderledes bedre når vi kom frem mod 3. serie også da blev det som også Specielt Martin og Henning havde deres optur i den periode hvor Per kæmpet ekstremt hård på at finde noget der bare kunne bruges en smule som første kugle valg. Vi laver også i de serier score der gøre at vi stille og roligt rykket godt op i rækkerne og at det faktisk kunne lade sig gøre at komme videre til kvartfinalerne hvis fik lidt held i de 2 sidste serie.

  5. serien blev så heldigvis også vores totale optur Henning med 244 og Per med 225 og Martin lige under par gjorde at vi lå 5er inden sidste serie. Her skulle lommeregneren så i brug for hvad skulle der laves i sidste for at det ville være realistisk muligt at komme videre. Det fil vi så til 650 og der har vi jo sammen lavet et tonsvis af gange så med humør i behold gik vi til nye baner for at spille sidste serie dog vel og mærke efter et total maskine nedbrud med mekanikker lys på 24 baner på engang og med en kegle der var komme helt med op til kuglereturen 22 og 23.

  Det tog desværre ca. 10 minutter det nedbrud og da alle var blevet færdige og der var flyttet baner ja, så må vi desværre indrømme at være “unge” kroppe ikke helt var indstillet på at følge vores eller gode vilje til serie for vi fik nok det værste startet set længe… de 10. minutter havde kort sagt slået spillet i stykke samtidig med vi kom til to nye baner der var markant anderledes end de 2 tidligere baner og den fik vi hellere ikke omstillede os godt nok til.

  Alfa og omega vi fik en hæderlig 27. plads ud af 52 triopar og med et keglefald 3353 et holdsnit på 186,2 på en olieprofil der var et VM værdi så måske vi skal konkluderer at med lidt træning på nogle olieprofiler med lav ratio så kunne det måske blive endnu bedre næste gang for faktisk var vi ikke så langt fra som det ser ud på papiret.

  En lang dag med afgang 11.30 og hjemkost kl. 02.05 afsluttet en god dag selvom vi havde håbet på mere.

  Tak for tur det var både hyggeligt, spændende og var klart en tur der gerne måtte gentage sig og tak til Claus (Stenhuset) for Lasagne og kaffe inden spillet.

 2. Per Grinsted Sørensen siger:

  Nu er det jo sådan at de to “gamle” kan undskyldes for indsatsen i sidste serie. Det var jo langt over sengetid for dem. Men jeg havde nok forventet lidt mere af holdets “ungdoms”-spiller, men han skilte sig ikke væsentligt ud i denne sidste fatale serie. Måske lidt udholdheds og løbetræning kunne hjælpe 🙂 Måske i skal melde jer til en formiddagsstart næste gang …

  Nej, spøg til side. Der var vist også adskillige af de andre hold, der havde det svært i sidste serie, så der er nok noget om snakken om det blev svært til sidst. Det var tæt på og flot spillet som helhed. I klarerede jer rigtig godt og kan sagtens være indsatsen bekendt

  Flot indsats – til næste år snupper i en kvartfilnale plads 😀

 3. Gitte K. Jensen siger:

  Jamen I fik vist klubben frem og så afgjort også kæmpet jer frem til jeres flotte resultat. Jeg sad og fulgte jer online, og tør nok sige, at det var spændende. Godt kæmpet “drenge”. 😉