Klubmesterskab 2015

Køge 75 klubmesterskab 2015 havde det hele. 3 klubrekorder, en række C spiller på en flot 6. plads og  i alt 7 deltagere med snit over 200.

19 herrer og 5 damer kæmpede lørdag den 30/5 2015 om at blive Køge 75 klubmester for hhv herrer og damer. Vi var nu nok et par stykker der ikke havde sat næsen op efter klubmesterskabet, men så er det godt at kan man kæmpe om en god placering i sin egen række.

Herrer

Allerede efter 1. serie var der en overraskelse på vej på herre-siden. Carsten Petersen lagde hårdt ud med en flot 266 serie og det skulle vise sig at Carsten var i stand til at holde dampen oppe og sluttede med et keglefald på i alt 1237, hvilket rakte til en samlet 6. plads og en suveræn 1. plads i række C. Carsten har været godt spillende i de seneste turneringskampe, men at det skulle gå så godt til klubmesterskabet var ud over forventning.

Efter 4 serier stod det klart at det var Per L Sørensen og Martin Reuther der skulle kæmpe om klubmesterskabet. På dagen var Per L Sørensen dog urørlig. Med et samlet keglefald på 1366 og ny klubrekord for 6 serier var sejren sikker. Per L Sørensen satte yderligere to klubrekorder, 942 kegler på 4 serier og 1169 kegler på 5 serier. Se oversigten over klubrekorder her.

Klaus Hansen formåede med en flot slutspurt at presse sig forbi Henning Schmidt i sidste serie, hvor Klaus lavede 219 mod Hennings 211 og dermed sluttede med 2 kegler mere end Henning. Klaus sluttede dermed på bronzepladsen og Henning måtte tage til takke med en 4. plads.

Samlede resultater for herrerne:

Klubmesterskab 2005. Resultater herrer

Damer

På forhånd var det ventet at Gitte Jensen og Michelle Jensen igen i år skulle kæmpe om klubmesterskabet. Gitte havde sparet på kræfterne i de seneste turneringskampe og var for alvor klar til at gentage sidste års succes.

Allerede efter 2 serier havde Gitte etableret et forspring på omkring 100 kegler til Michelle og med Gittes stabile spil kom den føring aldrig i fare. Til gengæld meldte Berit Schmidt sig ind i kampen om 2. pladsen, som reelt først blev afgjort i 6. og sidste serie, hvor Michelle trak fra og sikrede sig 2. pladsen.

Flot spil af Gitte der nåede et keglefald på i alt 1197. Det spil vil vi gerne se meget mere af i næste sæson.

Samlede resultater for damerne:

Klubmesterskab 2005. Resultater damer

 

Se billederne fra klubmesterskabet og “Årets Køge 75’er

 

Stor tak til sponsorerne for præmierne

1 Response

  1. Per Lunding Sørensen siger:

    Super referat Hr. Sportschef 🙂
    Har ikke deltaget så meget i klubmesterskaber de sidste mange år, men dette klubmesterskab var absolut et af de gode at deltage i og det ikke fordi jeg vandt. Humør var højt, godt spil og gode jokes med hinanden skabte både under spillet men også til festen en god stemning så ikke ses i mange klubber…. Keep Up The Good Works…. Alle sammen