I en kælder sort som…

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Lørdag eftermiddag var 3. holdet en tur i Slagelse for at møde Slagelse BC i en dunkel kælder i Slagelse Super Bowl.
Vi var ret sikre på, at der var lette point at hente, men vi skulle hurtigt blive meget klogere. Ved opvarmningen kunne vi udover det sparsomme lys ved banerne, konstatere, at tilløbet var særdeles tørt, (veteranerne på holdet kunne fortælle , at det altid havde været sådan).
Inden kampstart var der lidt småproblemer med at få scoretavlerne korrekt justeret og vi måtte også. endnu en gang konstatere, at der heller ikke, ved denne kamp, var nogen dommer. Det blev dog løst ved, at en dame fra Slagelses damehold (hun var dommer), der ligeledes skulle spille kamp, agerede dommer med de gener dette nu kunne medføre, når hun også selv skulle spille samtidigt. Det blev desværre til en del spilstop, hvor vi måtte vente både på dommer og mekaniker.

Men nu til kampen.
Vi var jo blevet tudet ørerne fulde af, hvor let det ville blive, at slå Slagelse, der gennem sæsonen ikke havde præsteret de helt store resultater.
Nu var det vores tur til at tage point. Om det var tilløbet der i starten drillede os, er svært at sige men vi kom ikke i gear fra start og Slagelse sneg sig lige så stille forbi os og endte med 912 kegler, mod vore 875 og dermed de første 2 point i hus. Michael havde i denne serie højeste score med185 kegler.
I 2. serie skulle vi vise dem, at vi var kommet for at få point med hjem til Køge – men nej, heller ikke her kom vi i gang, tværtimod!
Vi fik en virkelig kold nedtur, hvor højeste score kom fra Tommy, med 148, mens resten lå usædvanligt lavt. Også Slagelse gik ned, hvilket var en ringe trøst når vi ikke kunne finde melodien. Slagelse lavede 834, hvor vi måtte tage til takke med 806.

Banebytte og dermed lidt mere ud i lyset. Nu skulle vi virkelig vise dem, at vi var bedre.
Vores spil kom da også bedre i gang og det blev mere rytmisk og koncentreret. Niveauet blev hævet over hele linjen ikke mindst hos HC, der sluttede serien af med flotte 205 og samlet fik vi 894, og da Slagelse blot fik 775, steg humøret på holdet, pludselig adskillige grader.
4. og sidste serie blev for vores del en 50/50. Halvdelen holdt niveauet, mens den anden halvdel desværre faldt tilbage og dermed var det kun et spørgsmål om nederlagets størrelse. Heldigvis havde vi opbygget et lille forspring på keglerne så selv om Slagelse i denne serie lavede 857 mod vores 824, havde vi et overskud på 23 kegler og dermed blev det endelige resultat et 4 – 6 nederlag til os.
Tilbage står vi med kendsgerningen, at vi spillede sæsonens måske ringeste kamp, at vi overvejende taber på vores sparrespil. Vi er gennemgående for dårlige til at rydde af, hvilket også ses på “mispengene”, hele 41,00 kr. kom der i kassen på denne lidt mørke dag i en mørk bowlingkælder i Slagelse

1 Response

  1. Gitte K. Jensen siger:

    Åh ja Slagelse kan være en udfordring. Men godt kæmpet 😉