Et intenst lokalopgør mod Ravnsborg i et forrygende tempo!!!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

En bowlingkamp er ikke altid lige seværdig for tilskuer, men denne søndag var klart en undtagelse, så specielt til jer der ikke kigget forbi, der gik i glip af et helt utroligt lokalopgør i 6. gear fra begge hold.
Kampen var mod Ravnsborg, som venligt havde sagt ja, til at flytte kampen, så vi kan sende en triobesætning afsted til DM i næste weekend.

Holdet var til dagen sat op med Joe, Henning, Martin, Jannik, Klaus, Per LS samt den forsvundet Nordmand Allan, som nu er set i Køge området 

Første serie skudt i gang kl. 11.00 og med lyn og torden satte Ravnsborg sig fra starten helt op i 6. gear et tempo vi ikke helt var kommet op i. Kun Team Henning og Jannik formået at følge trit med deres modstander og med en god afslutning vandt de deres kamp med 404 mod 394 kegler og to dejlig point sat ind på kontoen. Vi tabte desværre de to andre teams kampe klart og med Ravnsborg 1302 mod vores beskedende 1140 kegler måtte vi tag til takke med 6-2 og Ravnsborg desværre i førerposition. Bedste single resultater var Per LS med 227 og Henning med 205.

Anden serie og lidt med bange anelser, da Ravnsborg helt sikkert havde momentum og styr på banerne, hvor vi mere manglede den rød tråd i spillet. MEN der er en grund til vi ligger i den øverste halvdel af 2. division, for med lyn og torden fandt alle spiller sig til rette og med en udskiftning mellem Joe til Allan, så skete der pludselig en helt masse (selvom Joe kæmpet med hud og hår). Per og Martin vinder i 10. runde efter en mis fra Ravnsborg i 10. rude, som ellers havde kampen i sig egen hule hånd og da Per lukket og slukket med en 5 dækker til 445 mod deres 433kegler. Klaus og vores skjulte reserve Allan viste en helt enorm styrke og med deres 434 mod Ravnsborgs 355 kegler, så var to teamresultater hjemme. Jannik og Henning, så ellers længe ud til, at de skulle vinde deres kamp, men med en lidt uheldig afslutning endte det med et team tab med 422 mod Ravnsborgs 447. Til gengæld var det samlet keglefald uden diskussion vores, da vi satte 1302 kegler på kontoen mod Ravnsborg 1235 kegler. 6- 2 til os og udligning i kampen til 8-8. Bedste single resultater var Per LS med 249, Allan med 224, Jannik med 217, Klaus med 210 og Henning med 205 og lad os da bare tag 6. manden med Martin med 196 . En helt suveræn tilbage erobring af territorium, som vi fik stor glæde af senere i kampen.

3. serie og et tæt og en intenst kamp team til team og hvor serie bølger frem og tilbage hvor ingen giver sig en tomme hvis det er dem mulig. Per LS og Martin har virkelig fundet sporet og med 469 mod Ravnsborg 390 så er første team resultat hjemme. Det andet team resultat med Klaus og Allan tilhørte Allan ubetinget for med flotte 268 så passede han godt på Klaus og selvom han desværre måtte tag en middelmådig serie på 156 så vandt teamet med 427 mod Ravnsborg 421 som endnu engang missede en 10. rude som dermed satte os ind i den kamp. Henning og Klaus var på bane 1-2 og de baner fandt de aldrig, til gengæld skal det nævnes at de var markant forskellige de to baner og meget tørre, så omstillingen til et helt andet spil det formået de desværre ikke så vi tabte desværre den kamp meget klart som samtidig gjorde at Ravnsborg vandt det samlet keglefald og dermed 4-4 i den serie og 12-12 i kampen, mere spændende kan det vil næppe være. Bedste single resultater var Allan med 268, Martin med 246 og Per LS 223. Vi væltet 1210 kegler mod Ravnsborgs 1280 kegler.

4. serie og puha hvilken dejlig spænding i et lokalopgør, hvor INGEN ville tabe. Tror nok jeg godt kan sige med det samme at det blev den absolut bedste serierunde til dato for os. Selvom Ravnsborg stadig spille til de 200 i snit på keglefaldet så skal det siges med det samme vi lavet helt enormt flotte 1344 kegler og i en sidste serie hvor skabet skulle placeres endelig”¦.. Alle teams vinde deres kampe og single resultater med Martin på 251, Henning med 248, Allan med 240 og Jannik med 233, så vores team var sat helt enormt godt op, da vi lige præcis i den serie fik suppleret hinanden helt utroligt godt. Teams resultater med 431, 432, 481 kegler viser det med absolut tydelighed. OG endnu bedre vi tager alle 8 point og vinder kampen med 20-12 og med et keglefald i NYE KLUBREKORD på 4995 kegler (holdsnit 208, 1).

En helt igennem nydelse af en bowlingkamp af to hold der virkelig formået, at kæmpe en vis del ud af bukserne og resultaterne viser med tydelighed, at vi klart har et hold der kan gøre sig gældende når det gælder, tillykke med det gutter det gjorde i skisme godt.

Der skal nævnes endnu et resultat nemlig Allan Kaurin, da han lavet flotte 732 på 3 serie et snit på intet mindre end 244, hvilket er NY KLUBREKORD PÅ 3 SERIER, tillykke med det Allan, fuldt fortjent og tillykke med det.

Næste kamp er den 21. marts kl. 09.00 mod NBC i Allerød.

4 Responses

 1. John Pedersen siger:

  Nu kan ma jo også Være tilstede ved at være derhjemme. Takket være et online system sad jeg hjemme foran skærmen og fulgte matchen, -og ja, det var sgu forygende at følgende. KÆMPE Tillykke med sejren og det megabyte flotte resultat. Virkelig flot gået gutter! Og Allan, det virker som om den klare norske fjeldluft, kan lave mirakler for dit spil. Fantastisk flotte serier! 🏆🏆🏆

 2. Per Grinsted Sørensen siger:

  Det er sindsygt godt spillet. Stort tillykke med sejren i dag!
  Og mon ikke Ravnsborg er en smule frustrerede over kun at få 12 point ud af et keglefald på over 5000 😀

 3. Gitte K. Jensen siger:

  Super godt spillet. Hvad end I gjorde i går, bliv ved med at gøre det for det virker på bowlingbanen 😉

 4. Per Lunding Sørensen siger:

  Haha ja, Per den ses ikke tit, at man laver 5000 og kun får 12 point. Viser bare hvor skarpe vi er når det gælder. Husk i øvrigt at rette på hjemmesiden med hensyn klubrekorderne…..