1. holdet i svær udekamp

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Dobbelt runde den 15. november og 16. november med første start i en svær udekamp mod Trekroner i Roskilde.

Roskilde Bowlingcenters baner har ikke det bedst ry og det var, da også derfor man havde lidt bange anelser inden man kørte mod Roskilde.

Og lad os bare sige med det samme der var en bunke udfordringer. Bane sæt der var smørt tykt ind i olie og et banesæt, hvor man uden, at overdrive sagtens kunne få enhver bold til, at skrue samtidig drysset over med lidt krydderi, med forkert kegle placeringer hvilket gav en større udfordring end man bare lige havde håbet det.

MEN pt. spiller vi nedad bakken og med en ukuelighed og vilje blev kampen kæmpet igennem med de udfordringer, som hver bane måtte stille over for os.

Første serie var en tydelig markering af at vi først skulle finde banerne og samtidig måtte vi bruge lidt tid på at tilpasse os de forhold som vi blev budt på. Allan som de sidste kampe lige have skulle bruge en serie på at vågne, viste med alt tydelighed at til denne kamp der var han vågn fra start og med 257 i første serie på banerne 5-6 som generelt skruet pænt meget så satte vi de første to point på kontoen. Jannik og Klaus på 7-8 havde godt fat i spille og med Jannik 226 troede vi på 2 point yderlig, men Trekroner fandt et spor og overhalet Klaus indenom i 10. runde og vi måtte se en tabt serie med sølle 4 kegler. Joe og Henning fik starten på bane 9-10, to baner der havde deres helt egen olieprofil set i forhold til de 4 første baner! Desværre gav det så en meget lav score for begge hold og med et utrolig tæt løb helt frem til sidste slag så måtte Joe og Henning se sig slået med endnu sølle 3 kegler og dermed tabt to kampe med samlet 7 kegler. Heldigvis havde Allan´s gode stime så en god afgørende indflydelse for med de kegler vandt vi den samlet keglefald for 1. serie og dermed 4-4.
Allan med 257 og Jannik med 226 kegler topscore…. Samlet keglefald vandt vi med 1115 mod deres 1050.

Anden serie og nu var vi rigtig klar for nu havde vi lidt kendskab til banerne og hvordan hvert banesæt opførte sig og indbyrdes fik vi opdateret hinanden, så alle var forberedt grundigt til hvert baneskifte. Serien viste sig hurtigt at være tæt indtil 6-7 rude hvor alle par kørt med Cruise Control og det viste sig at alle var dybt koncentreret om sit spil, hvilket bevirket at flere troede at serien endte 4-4 med til glæde for flere så havde alle 3 par sat 2 point på kontoen og med 8 dejlige uventet point gik vi i front med 12-4. Keglefaldet blev 1113 til os mod 1011 som stille og roligt begyndte at miste troen på at de kunne røre os. Jannik fortsatte sit finde løb med 204 resten af de 5 serier lå mellem 166 og 194 så et stabilt spil med et godt udfald.

At være foran 12-4 inden tredje serie er altid en farlig føring for man har det med at slappe lidt af og det kan være farlig. Men Trekroner var ved at være møre, så der skulle bare holdes fokus, hvilket også var udfaldet af den serie. Joe og Henning med Henning i udbrud med 244 sat 2 point op over 70 kegler sat på kontoen. Jannik og Klaus havde ikke den store modstand og med 362 hentet de yderligere 2 point og 40 kegler. Desværre var Allan løbet ind i et par skæve baner for ham og da Per måtte tag til takke med 195 så blev den desværre tabt 30 kegler. De skabe læser kan så nok se at det samlet keglefald aldrig var i fare og med 2 kampe vundet så vinder vi serien med 6-2 og går yderligere i front 18-6 og kampen dermed også vundet. Henning var klar topscore i den serie med 244 efterfulgt at Klaus og Per med 196 og 195. Keglefaldet var i opadgående tendens nemlig 1136-1046 til os.

4. serie og nok den letteste serie til dato for Trekroner var både modløs og havde det svært på deres egen baner. Allan og Per var hoppet over på løsbowler banerne (5-6) med unger klods op af kampen og med forældre der ikke havde den store interesse i at holde dem over på deres egen bane, så er lidt imponeret over at vi kunne lave 447 på 2 serier under de forhold. Jannik og Klaus lave 370 og vinder med 8 kegler. Joe og Henning havde ikke længere den store modstand og med 355 mod deres 272 så vandt vi en meget overbevisende serie med 1172 mod Trekroners 992 og en gevinst med den flotte score på 26-6.

Samlet keglefald blev flotte 4536 mod Trekroners 4099 kegler på faktisk meget svære forhold, så en svær udekamp endte med en stor succes og kamp hvor vi viste at selv når det er svært så kan vi også finde midler til at løse de udfordringer, flot gået drenge….

Topscore blev Allan med 799 og resten fulgte med i meget flot stil med Per på 782, Jannik med 779, Henning med 754, Klaus med 739 og Joe med 683 som måtte kæmpe med en første serie på 122 lavet på en tæt på 50 fodsolie profil 🙂

Næste kamp er i Køge den 16. november kl. 11.30 mod ABC som faktisk skal betragtes som lidt af et topopgør, så har du tid så kom og støt holdet til endnu en sejr.

Thumbs Up til alle, god kamp på svære forhold, så lad os bruge den styrke mod ABC igen…

1 Response

  1. Henning Schmidt siger:

    Godt gået drenge, jeg havde bange anelser med hensyn til baneforholdene, skulle vi løbe ind i nogle svære Allerød baner eller skulle de være stabile og være til Trekroners fordel. Det blev heldigvis for os svære Allerødbaner som vi som udehold var bedst til at indstille os på GODT SPILLET