1. holdet i stormvind med tilnavnet SØB

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Lørdag stod den på kamp igen, denne gang mod S.Ø.B. et hold der på den forkert dag kan give store udfordringer for alle i 2. division.

Holdet havde måtte skifte ud på en enkelt plads, da Jannik skulle en tur i opladeren, så holdet bestod af Per LS, Martin, Klaus, Henning, Joe og Per GS.

Endnu engang måtte vi tag til takke med baneforhold, hvor der på de 6 baner ikke var spillet på de 2 af banerne og de andre 4 baner med hold fra lavere rækker der normalt ikke fremmer de gode baneegenskaber. Så med udsigt til forskellighed på banerne giv vi til kampen med et håb om at vi skulle tag et seriøst antal point.

Første serie viste dog med alt tydelighed at S.Ø.B. ikke var taget til Køge for at tabe og med en total tæt serie hele vejen igennem skulle alt afgøres i 10. rude på to af banesættene. Heldigvis for os vinder Henning/Joe med 9 kegler og Martin/PerLS får lukket godt af og med en fræk 8er i sidste slag sikret de også 2 point + yderligere 2 point for samlet keglefald og det med næsten mindst mulige margen nemlig 2 kegler. 1179 til os og 1177 til S.Ø.B. og 6-2 til Køge75.

Anden serie og en fuldstændig vanvittig serie som nok ikke er set længe Henning og Joe laver flotte 413 (206,5 i snit) men taber med 50kegler!!!!!
Per GS og Klaus laver 400 ren (snit 200) men taber med 5 kegler!!!!!
Desværre kun Martin og PerLS vinder deres med flotte 460 (230 i snit) mod 452 altså kun 8 kegler og efter at PerLS måtte følge en af S.Ø.B. folkene med en 7 dækker som lavet 268 mod PerLS på 256, Heldigvis blev der sat lidt mere ind på kontoen med Martin da hans 204 hente 20 kegler hjem, så 2 point og desværre en 2-6 runde der nok ikke var helt smertefri da vi med 1273 burde have fået langt flere point, men da S.Ø.B, lavet 1320 så kæmpet vi lidt mod overmagten på det tidspunkt.

Tredje og fjerde serie ændret ikke meget vi halset efter og begge serie smider vi dybeste set på 9. og 10. rude hvor vi ikke formået at spille en ellers sikker føring i hus. Vi taber begge serier med 6-2 pg selvom om vi laver 1177 og 1164 rækker det ikke langt når S.Ø.B. laver 1196 og 1234.

Kampen ender med at vi taber 20-12 til S.Ø.B. som laver flotte 4927 mod vores ellers også ganske fornuftige 4793 kegler. Flotte score blev der lavet Henning med 874 kegler, Martin med 842 kegler og Per LS med 830kegler var helt klart dagens high jumper…. Skal dog også nævnes, at Per GS, som var hoppet ind i stedet for Jannik lavet flotte 788 kegler et resultat der kun kan klappes af meget anderkendende….

Vi må nok erkende, at banerne ikke var helt til vores fordel.
Det viste sig med tydelighed, at havde man en kugle der kunne spilles tight og med flad “halvdød” håndstilling, så var man meget langt på de baner, det formået vi ikke på den lange bane, specielt da de begyndt at ændre sig markant undervejs.

Næste kamp er mod Ravnsborg en kamp der er flyttet til søndag den 01. marts grundet deltagelse i DM Trio og mon ikke Ravnsborg mobiliserer deres “liga” spillere til det lokalopgør for taber det vil de helt sikkert ikke, hvis de har muligheder for at undgå det.

Så kom gerne forbi på dagen med truthorn, skræller og godt stemmebånd, vi kan helt sikkert godt bruge det på dagen.

1 Response

  1. John Pedersen siger:

    OK, Bodil og Allan var virkelige orkaner. Hvad betyder et lille vindpust som SØB?
    Kom igen drenge.Orkanen Køge 75 blæser alle omkuld.