Velkommen til 2. Div. Øst Damer.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

 

Så kom Køge 75 damerne i gang. Der er jo kommet en del nye damer til, og krydret med klubbens eksisterende damer, så er et nyt damehold stablet på benene.

Damerne startede sæsonen med en dobbeltrunde. Første kamp om lørdagen var imod Politiet IF.

Politiet IF mødte dog kun med 4 damer, da de havde en del afbud. Selvfølgelig synd for dem og for spændingen i kampen, men det tog da lige toppen af premierenerverne 😉

Der bliver fra starten af sæsonen lavet pænt mange kegler for et hold i 2. Division. Kampen bliver vundet 22-2, da vi mister 2 point i tredje serie.

Af gode ting kan siges at stemningen var genial; der var sang, hygge og skrål fra starten af. Man fik lov til at spille på to baner som der var spillet på, og 2 baner som der ikke havde været spillet på, så det krævede lidt fra holdlederen at sætte holdet op til dette.

Damerne laver 3840 imod Politiets 2331 og det gav som sagt 22 point til saldoen. Der var høj stemning, som dog døde lidt i tredje serie. Uanset om det var varmen eller andre ting der gjorde udslaget, så er det noget der arbejdes på at få afklaret. Men en god sejr og en god start på sæsonen.

Søndag var det så til Rødovre, hvor BK Keglerne (tid. BK Triominos) ventede. Da vi ankommer til Rødovre får vi fra dommeren at vide at der er 20-40 minutters forsinkelse, da mekanikeren åbenbart var kommet for sent, og dermed var første start kommet sent i gang.

Vi kommer i gang med opvarmningen og nogle af damerne når kun få slag, men varme skulle de nok blive..

Kampen kommer i gang og BK Keglerne stiller med 2 garvede spillere og 4 nye spillere som kun havde spillet meget få kampe før. Det stod hurtigt klart at hallen mest af alt mindede om en sauna, bortset fra fugtigheden som var kanon høj. Der bliver igen lagt godt fra havn med god stemning og masser af gå på mod.

Man vinder alle 4 serier, men der var dog lige et fald i kegler – igen i tredje serie. En kort overgang kunne man frygte at vi skulle miste to point igen, men der blev lukket nogle ruder, så serien kom hjem. Dermed var der basis for sæsonens første (og forhåbentlig ikke sidste) æg.

Kampen vindes 24-0 og der bliver lavet 3787. BK Keglerne laver 2618.

Pt. ligger vi nr. 1, men der var kun vores kamp i dag, så der går lidt et par kampe før vi kan se hvordan rangeringen ser ud i rækken.

Kamprogram kan ses HER

Stillingen kan ses HER