Sjællandsserie 2 Nord pulje 1 herrer

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Sæsonens sidste turneringskamp blev spillet i dag, søndag den 4. maj, i Allerød, hvor modstanderne, og sølvmedalje vindrene fra ABC tog imod. Vi havde på forhånd, grundet de seneste tiders gode resultater, håbet at få et par point med fra det nordsjællandske, men det kom desværre til at gå anderledes.

1.serie blev spillet på det jævne, om end noget under vores normale standard, kun Birger og Arne C., formåede at levere varen, med henv. 175 og 180 kegler, som højeste score. I 2. serie, var der dømt kollektiv nedtur, hvor vi måtte nøjes med beskedne 872 kegler og dermed var vi bagud med 4 point.

3. serie blev til gengæld en sand optur. Desværre ville ABC også være med på turen, og lavede 1081 mod vore 1002. Her blev Kenn bedste mand med en serie på 191. Så skulle vi i gang med sidste serie i denne sæson.

Opturen havde været kortvarig og vi var tilbage på det jævne, hvor Birger, med 187 og Henrik K., med 191 kunne være nogenlunde tilfredse med deres indsats. Samlet tabte vi kampen med 10 – 0 og keglefaldet lød på 3991 til ABC mod vore beskedne 3734.

Vi slutter i skrivende stund med en 4. plads i tabellen, men med lidt mere gejst i den første halvdel af turneringen, kunne vi sagtens have kæmpet med om medaljerne.

Tak, til hele holdet, for en ellers god sæson!

 

John Pedersen, holdleder