Sjællandserie 2 hold 3 – hænger på.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Første kamp i det nye år, for Sjællandsserie 2 hold 3, blev spillet søndag eftermiddag i Køge Bowling Center, hvor modstanderne var Moskito fra Haslev. Vi havde hårdt brug for point, hvis vi vil gøre os forhåbninger om, at hænge med i toppen. I det første opgør i Haslev, løb vi med alle 10 point og vort mål var selvfølgelig at gøre det samme på hjemmebane, men – det skulle vise sig at Haslev kunne “bide fra sig” og opgøret blev mere spændende end ventet.
I første serie lagde vi meget forsigtigt ud, men midt i serien fungerede spillet og vi fik indhentet Haslevs forspring og efter 10. rude, havde vi sikret os de første 2 point og et forholdsvis stort kegleoverskud.
2. serie blev mere spændende. De 2 hold fulgtes pænt ad indtil 9. – 10. rude, hvor vi strammede gevaldigt op, og endte med at vinde med små 30 kegler. 4 point var sikret og det var tid til banebytte.
Det blev desværre også et bytte rent spillemæssigt. Pludselig var der usikkerhed at spore og spillemæssig nedtur et par steder, hvilket endte med , at vi måtte se 2 point ryge ind på Moskitos konto.
I sidste serie fik vi igen fat på det gode spil, især i første halvdel af serien. Men mod slutningen gik der “gummiarm” i spillet. Vi holdt dog skansen, takket været, en i denne serie velspillende Max, der lavede en flot serie på 191, og fik dermed de 2 point samt keglerne, hvilket gav den samlede sejr på 8 – 2, med et keglefald samlet på 3708 mod Haslevs 3600.