SBwU senior serie 2 Nord pulje 1 – Køge 75 hold 3

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Køge 75 ’s hold 3, stillede med følgende mandskab til sæsonens første turneringskamp, mod BK Moskito på deres hjemmebane i Haslev. Tommy, Berit, John, Carsten, Max, Hans Christian (HC), og Ann.

Holdet som består af, i vores klub, forholdsvis ”ny” spillere, fik en glimrende start, selvom resultatet måske nok ligger i den ”tynde” ende. 1. serie endte med 829 kegler til os, mod Moskitos 746, dog kunne HC, med 189 i første serie, være rimelig tilfreds med sin indsats. I 2. serie var vores spil blevet betydeligt bedre, og det blev til 2 point mere og et keglefald der sagde 921 til Køge 75 mod Haslevitternes 777, debutanten Ann, leverede en flot serie på hele 184 kegler. I 3 serie strammede vi skruen endnu en tand, og kunne lægge yderlige 10 kegler på, så vi sluttede med 931 mod 846. Her var det så Carsten der mente, at det var på tide med en 200 serie, i øvrigt kampens eneste. Sidste serie skulle så vise sig at blive lige lovlig spændende. Efter at have domineret i de 3 først serier, var vi nu pludselig kommet under pres. Før 10. rude var vi bagud med 36 kegler, og da vi nåede til sidste rude og sidste slag, ville det være afgørende for, om vi ville vinde 10 – 0 eller måtte nøjes med 8 – 2.

 

John skulle stå for afgørelsen. I første slag i næstsidste rude, væltede 9 kegler og vi stod fuldstændig lige med Moskito, nu skulle der sparres af. Til alt held var John uvidende om presset, først efter at have ryddet af og bifaldet brød løs, gik det op for ham, at vi havde vundet 10 – 0. Retfærdigvis skal det siges, at HC i sin sidste rude, havde haft nøjagtig den samme opstilling og med samme resultat.

Samlet keglefald 3544 mod 3231 og en tilfreds start på sæsonen.

 

John