Nytårssejr i Frederikssund

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Klubbens 3. hold, startede 2. del af sæsonen den 3. januar med at besøge FBK 2000 i deres is center, undskyld bowlingcenter, i hjembyen Frederikssund.
Vi skulle spille mod deres 2. hold i rækken, og med en10 – 0 sejr, havde vi en stærk tro på at vi kunne bringe os selv op i top 3 i rækken.
I dagens anledning var holdet blevet forstærket med 1. holds spilleren Henning, så vi så med fortrøstning frem til en god fight. De øvrige på holdet var Tommy,Max, Ann, John og Michael og med holdleder Berit som reserve.

Lidt forsinket kom vi i gang med første serie, der havde været et mindre nedbrud på banerne.
Vi skulle lige klimatiseres, idet der i hallen ikke var nogen form for varme, til gengæld var der en fantastisk gennemtræk, derfor forvekslingen omkring et besøg i en is skøjte hal.
Nå, – men langsomt fik vi da greb om spillet og det lykkedes os, at score 994 kegler mod FBK’s 905 og de 2 point “lunede” da en lille smule.
Nu skulle vi vise at vi var kommet for at tage hele baduljen med hjem, men – Frederikssunderne havde nu fået varmen og spillede fuldstændig hæmningsløst over evne og præsterede 1002 med en enkelt serie på 245 og selv om vi væltede 960 kegler og Henning lavede 209, måtte vi vinke farvel til 2 rare point.

Så var det tid til banebytte og vi rykkede ind mit i hallen, hvor der ikke trak men til tider nærmest stormede, vi frøs med anstand.
Spillet kom i gang og nu var rollerne pludselig byttet om. Henning og Ann førte an i løjerne, med serie på hhv. 246 og 194 og da 3. serie var slut stod vi med 4 point for 1004 væltede pinde mod FBK’s 848, roen var genoprettet .

I 4. og sidste serie var der tjek på modstanderen. Vi havde kontrol over spillet Henning fortsatte med sine 200 serier dog kun 205 denne gang, men til gengæld med nogle spektakulære strikes, der nok ville have gjort sig på you tube. Serien gik til os med 963 mod 898 og med Henning som topscore ,han holdt et flot snit på 210,75 = 843. Vi vandt kampen 8 – 2 og må konstatere at vi ligger nr. 4 i rækken 2 point efter BK Isefjorden, der i deres kamp tabte 10 – 0.

Vi var selvfølgelig tilfredse med sejren og ud over de 8 point er der en potentiel risiko for, at vi også kommer hjem med dobbeltsidet lungebetændelse, så måske skulle vi få vinterklubdragter i en termomodel eller finde en sponsor der kan bidrage med et par lange underhylere. Godt Nytår!