Klubmesterskab 2016

Vanskelige baneforhold, nye klubmestre og en 300 serie.

Der blev ikke væltet lige så mange kegler ved Køge 75 klubmesterskab 2016 som vi så i sidste sæsons mesterskab. Dertil var banerne for vanskelige for de fleste af deltagerne. Kun to af deltagerne formåede at vælte over 200 kegler i snit og mange spillede væsentligt under deres normale hjemmebane niveau.

13 herrer og 2 damer kæmpede lørdag den 28/5 2015 om at blive Køge 75 klubmester for hhv. herrer og damer.

Herrer

Martin Reuther fik en drømmestart med en 300 serie i 1. serie. Allan Kaurin fik som den eneste ud over Martin væltet mere end 200 kegler. De fleste andre kæmpede for at finde sig til rette på de svære baner.

Martin fortsatte det flotte spil gennem alle serier og der blev aldrig rigtig skabt en åbning til Per Lunding Sørensen der ellers kæmpede bravt for at nå op til Martin Reuther. Da Per Lunding Sørensen ramte bane 11 i 4. serie gik det dog galt med en serie på 154 kegler samtidig med at Martin Reuther satte trumf på med en serie på 254 kegler og dermed var mesterskabet reelt afgjort. Martin sluttede endda med at sætte 2 nye klubrekorder, 1205 kegler på 5 serier og 1396 kegler på 6 serier.

I 5. og 6. serie var spændingen koncentreret om, hvem der skulle løbe med 3. pladsen. Allan Kaurin havde skabt et forspring til Michael Voetmann på 61 kegler inden de sidste to serier. I 5. serie vælter Michael Voetmann 32 kegler mere end Allan Kaurin. Kunne han gentage dette i sidste serie”¦ Desværre for Michael Voetmann blev det kun til 19 kegler der blev hentet og Allan Kaurin kunne glæde sig over en velfortjent 3. plads.

Samlede resultater for herrerne:

Klubmesterskab 2016 - placering herrer

Damer

I årets klubmesterskab stillede kun to damer op, så tvekampen fra sidste års mesterskab kunne gentage sig. Både Gitte Jensen og Michelle Jensen var sikre på at de kunne tage mesterskabet. Michelle Jensen huskede tydeligvis hvordan det gik sidste år, så der blev lagt mange kegler i banken i de første to serier så Gitte Jensen ikke igen i år kunne stikke af fra start. Billedet blev derfor det omvendte denne gang. Michelle Jensen fik en god føring på 61 kegler efter to serier og den føring kom først lidt under pres efter 5 serier, hvor forskellen var på 35 kegler. I 6. serie fik Michelle Jensen dog vist hvem der havde fortjent at blive klubmester. Med 202 væltede kegler mod Gitte Jensens afslutning på 133 kegler, så var den kamp klart afgjort.

Samlede resultater for damerne:

Klubmesterskab 2016 - placering damer