Kæmpe sejr i Landspokalen efter formidabelt spil

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Lørdag stod første kamp i Landspokalen mod Rolling Stones, som i skrivende stund blander sig i toppen af Serie 1 København.

Kampene er vind eller forsvind kampe så der er ikke “råd” til at sove i timen!

Og hold helt op et oplagt hold der startet op……….

5 mand 5 ruder spillet …. Resultat 5 mandehuller og kun to ruder der ikke var strike!!!!! Kald det klasse…. Rolling Stones var statister i et forrygende Køge 75 show hvor alt bare lykkedes for ALLE… En første serie med et keglefald på intet mindre end 1196 på 5 serier et holdsnit på hele 239 kegler… Rolling Stones tabte med over 250 kegler… 2 point og en dejlig føring på kegler… Martin Reuther lavet i øvrigt 289 efter en næsten fejlfri runde.

Næste serie kunne da ikke gå på samme måde, men jo… Baneskifte gav i starten en del 9 kegler, men stille og roligt fik vi rettet os ind og med en fornem afslut lukket vi den serie med endnu et fornemt resultat på hele 1102 kegler på 5 serier og nu foran med over 450 kegler samt en point føring på 4-0. Martin Reuther lavet endnu engang højeste serie med 257 kegler og nu med 546 kegler på 2 serier som i øvrigt er nu klubrekord på 2 serier.

Tredje serie og bane skifte retur til 1-2 og med et ekstremt højt humør og kampvilje som Rolling Stones ikke havde det godt med, hvilket man nok ikke kan fortænke dem i, for de må ikke have haft det sjovt. Kunne vi vinde 3. serie så ville kampe være vundet da vi så ville stå med minimum 6 point og da der kun spilles om 9 point så, ville man ikke skulle spille sidste serie.
Man måtte vel også tror at man måtte få en down periode men nej, igen var alle med og på Klaus havde stået i to serier på sidelinjen og blevet noteret for 3 mandehuller uden at kunne forsvare sig, så han blev sendt på banen i tredje serie og fik iøvrigt 2 mere uden at forsvare sig selv 🙂
Rolling Stones var færdige og vi fortsatte specielt Martin Reuther som væltet 286 i 3. serie og stod derfor noteret med hele 832 kegler på 3 serier et snit på 277 kegler og kun 23 kegler fra den Danske Rekord (måske man skulle træne 10. kegler Hr. Reuther)…
Serien vinder vi igen meget overbevisende med 1106 i keglefald og med over 700 keglers forspring samlet, så kampen slutter derfor efter 3 serier med 7 point.

Holdet laver hele 3411 kegler på 15 serier et hold gennemsnit på over 227 kegler…. EN PRÆSTATION AF DE ABSOLUT FLOTTESTE…..
High Score: Martin 832, Henning 681, Jannik 655, Per LS 652, Michael 411/2, Klaus 180/1……

Så nu står den på videre deltagelse, som er i morgen Søndag den 21. februar kl. 11.00 endnu engang i Glostrup mod Game On…. Skulle den også vindes spilles der endnu en runde, hvor det bliver enten Ellipsen fra 1. division eller BK Hook fra Ligaen. Vindes den så står den på slutspil mod 2 Jyske hold og 1 Sjællandsk hold mere… Hvor det bliver afviklet vides endnu ikke….

Flot spillet gutter og lad os holde dampen oppe i to kampe mere i morgen Søndag….