Herre 1

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Lørdag den 3. maj skulle sæsonens sidste kamp spilles i Rødovre mod rækkens nummer 2, Ellipsen. Ellipsen spillede for oprykning og vi skulle gerne have et par point med hjem for at være helt sikre på at undgå nedrykning. På forhånd var Ellipsen storfavorit til en komfortabel sejr. Men det blev klart fra start at Ellipsen virkelig skulle lægge sig i selen for at få point i denne kamp.

1. serie blev vundet med 8-0 og Ellipsen var rystede.

2. serie blev vundet 6-2. Nu var en samlet sejr indenfor rækkevide.

I 3. serie hiver Ellipsen sig så op på et højere niveau og vinder med 6-2.

Efter 3. serie står Henning tilbage som eneste spiller på holdet der endnu ikke har lavet en serie på over 230 – altså endnu ingen bidrag til klippekortet. En meget koncentreret Henning går ind til 4. og sidste serie med det mål at vise de andre at han også kan levere til klippekortet!

Henning lukker sæsonen med en flot serie på 254 og får dermed sit navn på klippekortet. Til de øvriges store morskab er Hennings klip helt overflødigt for det medbragte klippekort er allerede blevet fyldt ud med fire flotte serier over 230 

4. serie blev vundet klart med 6-2 og et samlet superflot resultat på 22-10 var hjemme. Samtidig fik Martin lavet sammenlagt 909 på 4 serier, hvilket er ny klubrekord. Tillykke Martin.

 

Per Grinsted Sørensen – ”gæstereserve” i årets sidste kamp.