Hallohwiiin for en sejr!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

3. holdet var lørdag eftermiddag en tur i Slagelse, hvor vi skulle møde det pt. regerende tophold.
Det var med lidt bange anelse vi troppede op, da vores erfaringer med kampe i Slagelse ikke er de allerbedste.
Vi vidste på forhånd at der skulle spilles i den berømte halvdunkle kælder (vi havde overvejet at medbringe pandelamper), hvor der blot manglede et par flaksende flagermus, for at opnå den rette Halloween stemning. Vi skulle starte på banerne 7 – 8 der ligger tæt op mod en sort mur og hvor lyset er dårligst. Denne gang var der yderligere den prøvelse, at banerne fjedrede så kuglen nærmest kunne dribles ned af banen, vi kunne bare ikke få spillet til at fungere.
Første serie blev tabt med 827 kegler mod Slagelses, heller ikke imponerende, 849.
I anden serie kom vi bedre fra start, uden at vi det dog kunne kalde vores spil for prangende. Vi havde krammet på Slagelse indtil 7. rude, så gik den smule gas vi havde, af ballonen. Vi tabte igen. Denne gang klarede Slagelse blot at vælte 800 kegler, gæt hvem der krøb under? Jeps, Køge 75 væltede blot 781.
Det var fandme uhyggeligt du!

Efter de to serier i halvmørket var der banebytte og vi kom ud i noget lysere “terræn”.
Det hjalp! Holdet var som forvandlet, det samme var banerne der fjedrede knapt så meget. Spillet flød, og vi fik igen energien og troen på, at det kunne lykkes. I tredje serie fik vi overtaget fra start og holdt det hele vejen igennem. 883 i vores favør, 831 til BK Slagelse.
I sidste serie fortsatte opturen. For anden kamp i træk fik vi bevist, at man aldrig skal give op. Vi sluttede med at nedlægge 920 kegler mod BK Slagelses 829.
Samlet vinder får vi et keglefald på 3411 mod 3309. Bedste samlede resultat stor Ann for, med 624 mens John præsterede en bedste serie på 203.
Men det bedste var, at vi vandt 6 – 4.
Se det var fandme hyggeligt du!