Efterår er – når loftet og bladene falder

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Tidlig søndag morgen, af sted i efterårstågen med kurs mod Allerød, hvor 3. holdet kl. 09.00 skulle spille mod bundholdet ABC, og hvor forventningerne om en sejr, var skruet i vejret.
Vi var 6 spil mand (4 mand + 2 damer), HC, Tom, John, Michael, Ann og Berit + vores gamle maskot Konrad.
Efter en kort opvarmning var vi i gang med spillet, men om det var efterårstræthed eller det tidlige tidspunkt, må være uskrevet, vi tabte både første og anden serie. John havde i første serie besluttet sig for at passere de 200, hvilket han gjorde med hele 211, men lige lidt hjalp det.

Efter banebytte kom der lidt mere gang i spillet, hos de fleste. Men hvor der var opgang hos nogle var der så nedgang hos andre, men det lykkedes os da at vinde 3. serie med hele 5 kegler.
4. serie. Nu skulle vi vise dem, at vi endnu engang kunne vende et truende nederlag til sejr.
Vi kæmpede det bedste vi havde lært og fik med hiv og sving endnu engang hevet 2 point til os. Men desværre, måtte vi afgive keglerne til ABC, selvom Ann anstrengte sig til sidst og sluttede af med 3 meget sikre og flotte strikes , hvilket gav hende en serie på 188.

Tom var ikke i det bedste humør over sin indsats, men han havde en plausibel forklaring, den godtager vi, for grunden kunne være den, at han efter eget udsagn, fik et mindre “granatchock”, da dele af loftet pludselig faldt ned over bane 6, vi spillede på bane 1 – 4.
Tom overvandt tilsyneladende aldrig denne, for ham rystende oplevelse, hvilket desværre gav sig udslag i elendigt spil, resten af kampen.
Vi bør overveje, om pandelamper og sikkerhedshjelm, skal indgå i bowlingudstyret.
Det forlyder senere, at Tom ikke skulle have brug for psykolog eller krisehjælp. Men det faldefærdige loft var ikke det eneste tekniske problem. Gulvet bag tilløbet kunne bruges som langrendsski og skulle af og til, hjælpes på plads af et velrettet spark i den rigtige retning. Vores sponsor Jannik (JH gulvservice) bør, hvis han skulle komme til at spille på de kanter, medbringe lidt lim en hammer og et par stifter, så skulle den sag nok være fikset, og skulle han kende en god tømrer, kan det faldende loft klares samtidig.

Nå, men bortset fra det fik vi trods alt kæmpet os til 4 point og var blot 32 kegler fra at gøre, hvad vi før har gjort. Denne gang gik det ikke, vi tabte samlet 6 – 4 med et keglefald på 3622 til os mod ABC’s 3654.
Humøret var efter kampen intakt og vi kæmper videre i næste runde!