Bowlingklubben Køge 75 sikrede sig oprykning til 1. division efter en fornem bowlingsæson.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Pressemeddelelse udsendt til aviser og radiokanaler i Køge området:

Efter en lang og til tider hård bowlingturnering gennem sæsonen skulle den sidste forhindring fjernes, så oprykningen til Dansk Bowling Forbunds 1. division kunne sikres endegyldigt.

Bowlingklubben Køge 75 førte 2. division med 15 point inden sidste kamp mod bundproppen Jackpot fra Grøndals Centret i København.  En kamp afvikles over 32 point, så kravet til Køge 75 mandskabet var mindst en sejr på 18-14, hvis oprykningen skulle sikres uden, at være afhængig af andre resultater.

Så holdet var godt klar over, at der skulle stilles fokus på koncentration fra start, da Nemesis tit har det med, at bide en i halen når man tager for let på tingene. Heldigvis viste holdet da også, hvorfor de ligger nummer 1, da alle præsterede i en sådan grad, at al spænding om oprykning til 1. division blev fjernet i de to første serier, da holdet vandt begge serier med 8-0 og dermed tog en føring på hele 16-0.

De to sidste serie var et par serie der for første gang i en meget lang sæson kunne køres på Cruise Control og holdet kørte, da også resten af serierne hjem til en sikre sejr på hele 26-6 og dermed var oprykningen til 1. division sikret.

Holdet som bestod af Holdleder Henning Schmidt, Michael Voetmann, Klaus Hansen, Jannik Hansen, Martin Reuther, Joe Pedersen, Allan Kaurin og Per L. Sørensen har gennem hele sæsonen spillet helt forrygende, hvor alle målsætning blev indfriet til fulde med oprykning til 1. division deltagelse i Landspokalfinalen med en Bronzemedalje i et utroligt stærkt felt, med nogle af Danmarks bedste bowler.

Så nu går holdet, med udgangen af maj måned på en vel fortjent sommerferie, så batterierne igen kan lades op til en ny og spændende sæson i starten af august måned.

Skulle man have hav lyst til, at lære og spille bowling og deltage i den danske bowlingturnering, så er tiden inden til, at Køge 75 optager nye medlemmer (både damer og herre). Så har du onsdag aften fri og kunne du tænke dig en sport, hvor DIN præstation er i højsædet, så møde op og lad os tag en snak om dine bowling muligheder.