3. holdet under pres

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

3. holdet var i dag et smut i Roskilde for at møde BK Roar.
Vi kunne med en god præstation. så godt som sikre os en bronzemedalje, men sådan kom det ikke til at være, sorry!
Allerede i 1. serie havde vi småproblemer og kunne ikke rigtig få spillet til at flyde. Vi tabte serien med 58 kegler, ikke faretruende men desværre nok til at de første 2 point gik til Roar
2. serie blev ikke væsentligt bedre for Køge 75, dog var det som om Max havde fundet melodien – men, det blev igen til tab af 2 point med et keglefald på 1080 modvores 916.Vi havde også det problem at godt nok var der 8 spillere mødt frem, men da reserven Tommy grundet håndskade ikke kunne træde til, blev holdleder Berit skrevet på kortet, men denne force majeure, havde Berit ikke forudset og havde derfor ikke medbragt spilleudstyr.
Dette blev via telefon rekvireret af gemal Henning, der dog først skulle spille færdig i Køge, for derfor hastigt at sætte kursen mod hjemmet og hente udstyret til fruen i Roskilde.

I 3. serie blev det ikke væsentligt bedre, vi fortsatte med at halte efter. Midt i serien kunne Arne S lade sig bytte ud med Berit, da Henning nu var nået frem med Sko og bowlingkugler. Desværre hjalp det ikke og Roar tog igen 2 point og dermed 948 kegler, vi måtte nøjes med 905.
Sidste serie blev lidt af en gyser. Vi fulgtes pænt ad et stort stykke af vejen, faktisk lige til 10. rude.
Så kneb det som flere gange før i sæsonen, at bevare koncentrationen. Vi smed en del 10. ruder og dermed endte det med 10 – 0 sejr til BK Roar.
Vi tabte sidste serie med 13 kegler, selvom Ann, uden at overskride kuglehastigheden 33,5 km timen, lavede holdets eneste serie over 200 (202.)
Samlet keglefald til Roar 3946 mod Køges 3668.
Vi ligger dog stadigvæk nr. 3 på grund af flere kegler, men i den sidste kamp mod Isefjorden skal vi have point, og håbe på at FBK 2000 tager point fra Roar.