3. holdet stemplede ind -og ud, i Frederikssund

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

3. holdet skulle starte sæsonen med at køre til Frederikssund, hvor modstanderen hed FBK2000 hold 1.
Vi, det vil sige Max, Tommy, John, Berit, Michael og Ann var klar fra start og forventningerne var da også helt i top, da vi “stemplede” ind til første serie.
Efter opvarmningen var den værste “rust” banket af og spillet flød forholdsvis godt. Vi løb med de første 2 point med et samlet keglefald på 984 mod FBK2000′ 917 af slagsen. John havde oven i købet det held at nedlægge 221 af keglerne i denne serie.

I 2. serie holdt vi nogenlunde stand og fulgte pænt med et godt stykke af vejen, men modstanderne fandt pludselig “rillen” og fik 2 mand over 200, for så at slutte med 1056 kegler mod vore, stadigvæk rimelige, 928, Desværre havde Tommy set sig gal på et par nullermænd i kugle renden, som han flere gange forsøgte at jage på flugt, med sin kugle.

Banebytte og i gang med 3. serie.
Nu var det ligesom om, at vi var blevet enige om at “stemple” ud. Spillet flød ikke rigtigt for os og også Berit havde nu set sig sur på nullermændene i renden. Resten af holdet mente, at Tommy og Berit burde tage sig betalt for den fornemme service (de kunne endda kræve søndagstillæg), med at rense renderne, de havde desværre begge, en klar -off day- med deres kugler. Vi tabte også denne serie med cifrene 981 mod 812. Øv, øv!

Sidste serie fortsatte med den samme kedelige tendens, og vi måtte konstatere, at turen til Frederikssund blev til et sæsonnederlag på 8 – 2 og et samlet keglefald til Køge 75 på 3574 mod Frederiksunds 3898. Vi var dog også enige om, at vi i resten af sæsonen kan gøre det klart bedre..
Heldigste Køge 75 mand denne søndag blev skribenten med et samlet resultat på 725.