3. holdet i tæt lokalopgør

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Søndag spillede 3. holdet “udekamp” mod LBC2012, hjemme i Køge Bowling Center.
Det var en kamp , vi i forvejen, havde set hen til. Lokalopgør mod gamle arvefjender er altid godt, og vi håbede naturligvis på at hente point, også i dette opgør.
Vores hold havde søgt og fået forstærkning af Arne Sørensen og HC, der havde ladet sig overtale til at spille, så det var med fortrøstning vi gik i gang med 1. serie.
Vi kom rigtig godt i gang og holdt et pænt niveau, men det samme måtte vi konstatere skete for LBC 2012. Desværre var det Lellingeholdet der i denne omgang trak det længste strå og vi måtte se os slået med 32 kegler. Samlet resultat 1056 til LBC2012 mod vores også ganske flotte 1024.

I 2. serie holdt vi dampen oppe og Arne Sørensen, der til kampen kunne indvie ny kugle, en kugle der åbenbart beherskede alle spillets facetter, lige fra strikes til diverse splits, syntes nu det var på tide med en serie på 201.De to hold fulgtes pænt ad til vi nåede 10. ruderne, her skulle det så vise sig, hvem der havde mest is i maven.
Heldigvis viste det sig at mandskabet fra Køge 75, kunne ave nervøsiteten og stille og roligt køre 2 point hjem på kontoen. LBC’erne fik gummiarm og vi kunne notere 1010 kegler ind på skemaet mod LBC’s 947.
2 – 2 i point og nu var vi foran på keglerne.

3. serie, efter banebytte, vi var stadigvæk godt med, selv om Arne Sørensens nyerhvervede kugle holdt en mindre scoringspause, for nu havde Michael Christensen, med fornemme 191, fundet rillen.
Igen blev det 10. ruderne der skulle afgøre, hvor de 2 point skulle hen, men denne gang var det os der blev lidt leddeløse i armene og kastede fire 10. ruder bort. Øv, for en lille nedtur. 6 kegler skilte os fra yderligere 2 point, men desværre formåede vi blot at vælte 985 mod LCB’s 990.

Sidste serie blev igen vildt spændende og for 4. gang blev det 10. ruderne der afgjorde slaget.
Alle mand kæmpede det bedste vi havde lært og først i de sidste to 10. ruder, kom udfaldet. Desværre blev det 2 point til Lellingefolkene, med 1014 væltede kegler mod vore 1002, men som et plaster på såret, indkasserede vi 2 point for flest væltede kegler og dermed et begrænset nederlag på 6 – 4 og et samlet keglefald 4021til os, mod 4007 til LBC 2012.
Flot gået til hele holdet, der hele kampen igennem kæmpede med gejst og høj moral.