10 point i en god aftenkamp

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Onsdag aften, 9.december spillede 3. holdet kl.19.00, i stedet for træning, en udsat kamp i Køge Bowling Center.
Modstanderne var BK ROAR fra Roskilde, der ligesom os selv, var ramt af det voldsomme snevejr som drog hen over regionen den 28. november, og gjorde det umuligt for de 2 hold at komme frem og derfor udsattes kampen til denne onsdag aften.

Holdlederen havde sat følgende 7 til at udgøre holdet. Max, Michael, Arne S, Ann, John, Tom og som reserve Tommy.
Vi kom rigtig godt fra start og havde i det meste af kampen rigtig godt styr på Roskildefolkene, hvilket bevirkede at vi i første serie, uden dog at have spillet særligt prangende, kunne notere et keglefald på 891 mod Roars 822. Så var de første 2 point hjemme og vi fik mere blod på tanden.

I 2. serie skruede vi op for “charmen” over hele linjen, og her ville Arne Sørensen så lige markere sig, og endte med 204 som bedste resultat skarpt forfulgt af Ann med 181. Samlet keglefald i vores favør, 1030 mod 913 og en fordobling i pointhøsten.

Heller ikke i 3. serie var Køge 75 i julegavehumør. Den feriehjemvendte John ville lige brillere med en 5 dækker og sluttede serien af med en samlet score på 221, og med meget flotte resultater fra resten af holdet, lykkedes det os at hæve keglefaldet til 1058 !!, og endnu 2 point til os. Roar måtte “nøjes” med et keglefald på 933.

4. serie blev noget mere spændende. Vi mistede lidt koncentrationen og var bagud til vi nåede frem til 7./8. ruderne. Så mandede vi os gevaldigt op og da 10. ruderne skulle spilles var det blot at følge med på scoretavlen, så kunne vi hver især se, at vi blot behøvede at vælte ca.15 kegler hver, så ville 10 – 0 sejren være i hus.
Det lykkedes til fulde. Vi vandt serien med 899 mod Roars 880 og samlet blev keglefaldet på 3878 til Køge 75 mod BK Roar’s 3548, dertil 10 point ind på “bogen” og dermed oprykning til en øjeblikkelig 4. plads i tabellen.
Holdet skal have stor ros, for virkeligt at kæmpe på denne ellers normale træningsaften.