1. holdet vandt topopgøret mod ABC

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Søndag og den stod på topopgør mod ABC, ikke lige en sætning man troede man skulle skrive efter de to første kampe i sæsonen, men fakta var nu at det var nr. 2 og 3 der mødtes i Køge.

Efter lørdagens kamp mod Trekroner som vi vandt stor så var det med stor glæde at vi skulle vende snuden mod Køge igen og nogle baner som vi forventet var væsentlig mere spilbar end det vi blev præsenteret for i Roskilde lørdag.

Men sådan skulle det DESVÆRRE ikke være!!!!!!

En første serie hvor alt lige fra flotte slag der gav 7-10, 8-10 og til andre underlige splitter og striks som forventet måtte vi alle inkl. ABC kæmpe en kamp der baseret utrolig meget på tilfældigheder. Heldigvis for os så holde vi et jævnt stabilt spil for alle par hvor ABC havde væsentlig mere udsving i deres præstation. Serien vindes derfor også med 6-2 og efter 1093 mod ABC´s 1050, så var vi heldigvis kommet noglelund fra start. Højeste serie blev lavet af Jannik med 205 og med 2 serier i 180-190 og 3 serier i 170-180 kategorien så var der MANGE kegler til gode hos alle.

2. serie blev desværre lidt af en gyser og for ikke, at gøre en lang historie MEGET lang, så tabt vi desværre serie med 6-2 og med kun sølle 8 kegler i forskel på den samlet keglefald. Eneste par der kunne holde det hele kørende var de to kant spillere Jannik og Klaus, som sende henholdsvis 202 og 208 serie på scorekortet. Skal da også nævnes, at Nicki den hjemvendte samurai kom på tavlen med 194 efter længere tidsfravær fra holdet, velkommen tilbage Nicki 🙂

3. serie og 8-8 på tavlen og baner der til tider var væsentlig vanskelige end selv de svære uens baner i Roskilde Bowling Center gav ikke just en stor forventning til 3. serie. Ganske som forventet fortsatte den svære tendes…. en kugle der ikke rykket to liste, hvis liste 10 til 15 blev brugt og en meget tør bane og meget tidlig skruende kugle fra list 9 til 3 gav så store udfordringer, at man til tider undres over, hvad kampen tidligere på dagen havde spillet med for kugler og spille linjer!!!
Men nok om det tilbage til kampen, for set med Køge75 øjne, så burde vi nok ikke klage for en vis hjemmebane fordel må nok siges vi fik i 3. serie, det kan der ikke herskes tvivl om. ABC nemlig absolut intet i den serie og var i den grad modløs og opgivende for hvergang de forsøgte så blev de straffet med store splitter og da vi samtidig stadig kørt den stabil men dog lidt lave serie tendens ja så kunne vi med 4 serie i 170erne og en 201 (Jannik) præsterer så meget som 1052 hvilket var langt mere end nok mod ABC´s hårdt prøvet 1004 kegler!!!
Serien vindes derfor med 8-0 og en dejlig føring på 16-8 var i hus, hvilket ligeså godt kunne have været den modsatte vej…

4. serie og skribents tro på dette serie udfald nok må skyldes, at vi fik foræret 8 point i tredje serie, for pludselig fik alle rykket sig i nye spille linjer og kuglevalg der gav uddeling og selvom det var i spille linjer der måske nok ikke lige var der man havde forventet den skulle spilles så begynde banerne at give uddeling for de flotte indgange. Tre serie over 200 (Per LS med 244), en på 199 og en på 189 gav et serie keglefald på 1199 mod ABC´s stadige modløse og opgivende spillers 1041 kegler. Desværre var de to laves serier af vores på samme hold og det bevirket at vi måtte afgive 2 point, men vi tog gerne de 6-2 uden for meget larm 🙂

Kampen vinder vi 22-10 og med et lidt sølle kegle fald på 4454 mod ABC´s 4213. Bedste mand blev kanten nemlig KLAUS med 788 efterfulgt af Jannik med 786 og Per 760. Vi vinder derfor topkampen og øger derfor også afstanden til ABC, så udgangen af kampen kan vi langt fra være utilfreds med selvom kvaliteten langt fra var hvad vi kunne ønske os for en hal som Køge.

Næste kamp er den ubetinget TOPKAMP mod Joker i Grøndals Centret den 07. december.
Nr. 1 mod Nr. 2 i 2. division, så mon ikke vi skal ud og finde den store turistbus med alle de supporter, som vi skal have med derind, som støtte og support 🙂 Jeg er i hvert fald klar til, at finde bussen, så i sig bare til…..

Og en afslutning, som snart er ved, at være en god vane…..: GODT SPILLET GUTTER, DEJLIGT, AT DER BLIVER KÆMPET RØVEN UD AF BUKSERNE SELV I SVÆRE SITUATIONER……..