1. holdet på sydhavs øerne………….. Med Succes :-)

Søndag den 19. oktober 14 var programsat til kl. 11.00 i Nykøbing Falster mod SØB en kamp hvor vi tidligere har haft meget tætte opgør.

Ej heller den søndag skulle blive anderledes 🙂

I Nykøbing F. har de lagt en 41 fods olieprofil der virket meget længere i starten så der skulle findes ekstra ordinære kræfter frem, hvis vi skulle komme godt af sted.

Hjemmeholdet kendte naturligvis deres baner og forhold og det var tydeligt at se fra start at de viste bedre hvordan de skulle spilles. MEN vi bliver aldrig slået så let, så der blev kæmpet med liv og kløer. Jannik og Martin kørte med klatten og sikrede en næsten sikker serie med 408 mod 389. Allan og Per lå stadig i sengen og sov, skulle man i hvert fald tro ud fra resultatet, så den serie måtte vi give slip på med sølle 16 kegler og en lidt uheldig 10. rude fra begge. Joe og Henning havde ligeledes en intens tæt kamp som dog tabes også med få kegler nemlig 11 stk.. Første serie dermed tabt med 4-2 og da SØB samtidig hiver en kneben 8 kegler mere hjem end os må vi tage til takke med 2 point.
2. serie blev ikke mindre tæt end den første og med seriecifrene 1090 til os og 1072 til SØB hiver vi denne gang det samlede antal kegler og da Jannik og Martin og ikke mindst Allan og Per som var vågnet op fra deres skønhedssøvn så blev det en dejlig 6-2 gevinst til os og dermed udligning til 8-8.
Hvis første og anden serie var tæt, så var intet at regne for, hvordan 3. serie skulle udspille sig. Joe og Henning med en flot spillende Henning vinder deres kamp rimelig “sikker” 382 mod deres 371 og 2 point var i hus. Jannik og Martin sendte 383 kegler på bordet men da deres 1. double lavet 401 kegler måtte vi sende stillingen på 2-2 men til gengæld bagud med 8 kegler samlet så Allan og Per skulle lige stramme et par skruer og med Allan´s for dagen første 202 serie så det lovende ud men en lidt uheldig og MEGET ufortjent split i 10. rude til Per satte et yderligere pres på. Heldigvis har rutine også en indflydelse og 2-4 samt 10. keglen bliver sparet hjem til 2 point lige ned på kontoen og en stilling på i hver faldt 2-4 til os hvis Per bare ramte et par kegler. Det blev naturligvis gjort og vi vinder den med 377 mod deres 371 og den skarpe læser kan, så også hurtig se, at de 6 kegler desværre giver et samlet keglefald tab og dermed 4-4 og mindst ligeså uhyggelige 12-12 i kampen efter 3 spillede serier.
Sidst vi var i Nykøbing var det faktisk en tro kopi der stod det også 12-12 hvorefter SØB kørte os over og vandt 20-12, MEN MEN MEN denne gang var vi mere tændt og klar og da alle hold bare spillede derudad som var vi forvandlet og med score som 415, 416 og 390 måtte SØB kapitulere mod overmagten og 8 dejlige point blev sat på kontoen og et tak for sidst resultat på 20-12 til os. Sidste serie laver vi samlet 1221 mod SØB´s 1094.

Bedste mand endnu engang i Nykøbing blev Jannik med flotte 834 på 4 skarp forfulgt af Henning med 792 på 4 serier.

En dejlig dag på Sydhavs øerne selv med en grå og regnfuld dag, tak for spillet gutter, det gjorde i skisme godt, hilsen Joe og skribenten 🙂

Næste kamp er den 02. november i Køge mod NBC.