1. holdet i kamp mod Old Stars

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Skribenten har været lidt optaget derfor det lidt sene kampreferat, beklager meget 🙂

Så skulle 2. halvdel af sæsonen startes op med en kamp mod et hold der klart på papiret burde ligge bedre end de gør.

Kampen viste sig netop at være lige præcis så svær som undertegnede faktisk havde regnet med, hvilket også den samlet score viser nemlig 4713 til Køge 75 og 4717 til Old Stars.

MEN lad os også bare indrømme, at vi nok halset efter i de første 3 serier, da det helt klart var dem der havde momentum.

Første serie taber vi keglefaldet med 1185 til os og 1189 til Old Stars. Et par forsøg på at lukke kamp til vores fordel gik desværre i vasken på i sær en lidt uforståelig opstilling, men så hård kan bowlingen også være engang imellem. Heldigvis for os så er to af vores team foran næsten hele vejen i deres serier sådan at vi kan trække os ud af 1. serie med en score på 4-4. Højeste serie blev sat ind af Jannik med 227 og Per LS med 219 og Klaus med 208 og Martin med 203.

Anden serie blive lidt op af bakke for vores vedkommende. Old Stars havde fundet en rytme og et momentum som vi aldrig i den serie fandt og selvom vi vælter 1144 kegler som normalt sagtens kan give point så måtte vi igen se os slået på keglefaldet med denne gang klare 1144 til Køge75 og 1195 til Old Stars. Lad os bare komme hurtig til det gode Team Jannik og Klaus fortsatte deres flotte spil fra kanten og med deres 386 satte de to point på kontoen. Desværre var det også de eneste i den serie også selvom Nicki og Joe havde 398 hvilket desværre var 26 kegler for lidt. Kampen var nu i Old Stars favør med 6-10. Højeste serie lavet Nicki med 219 efterfulgt af Per LS med 198 og Jannik med 197.

Tredje serie og nu skulle det være!!!!
MEN, MEN, MEN kampen ændres desværre langt fra, ganske vist lavet vi kampens bedste samlet score for os med 1196, men det stod desværre ikke mål med Old Stars med 1224 Kegler og endnu engang en tabt samlet keglefald. Spillet var stadig rimelig med det viste sige, som de to første serie at momentum og vilje kan flytte kegler og den del havde Old Stars desværre stadig. Vi har dog heldigvis stadig et godt spillende team Jannik og Klaus og med deres 434 kegler, så hente vi endnu engang 2 point, hvilket desværre også blive de eneste i den serie runde. Dermed bagud med 8-16 inden sidste serie øv, øv, øv…..!!

Meget kan man sige om os og det er der helt sikkert også nogen der gøre, men afskrive os er en mega fejltagelse 🙂
I hvert fald fortsætte vi det rimelige spil stadig uden at være prangende så vi laver endnu engang en serie lige under par 1188 og da Old Stars har et par mand der falder igennem så når de kun 1109 kegler og dermed vinder vi vores første samlet keglefald jubiiiii 🙂
Team Nicki og Joe hente klare 2 point på kontoen med deres 378 mod Old stars 334 og dermed 12-16 inden de to sidste teamresultater. Jannik og Klaus spillet som tidligere nævnte ganske flot og med deres 400 vandt de deres kamp med 23 kegler og nu 14-16. For Per LS og Martin var det noget mere tæt og det stod hurtig klart at kampens udfald skulle findes i den kamp. En lidt langsom start på serien udløste heldigvis en god strime striks til Martin mens Per LS holdte det stabile spil og da 9. rude var afsluttet for begge teams stod det klart at 10. rude ville afgøre om kampen skulle ende 16-16 eller 14-18 til Old Stars. Per LS og Martin havde dog 2 kegler at give af så der var en hel kegle at “lege” med hvis kampen som udgangspunkt skulle blive overstået med et nogenlunde resultat. Martin og hans “makker” fra Old Stars gik begge til ruden med god kampånd men da begge lukket deres 10. rude ens så var det nu lagt i hænderne på de sidste teams at afgøre udfaldet. Old Stars lavet den første stirks, hvilket bevirket at det skulle vi os gøre OG der blev selvfølgelig sat en perfekt striks og dermed igen i front med 2 kegler. Old Stars gik til anden slaget og med en lidt for høj indgang til forhjørnet, så måtte de nu nøjes med højest 20 kegler i 10. rude, så nu skulle der som udgangspunkt “bare” laves 9 kegler i de to sidste ruder i 10. rude så var den kamp reddet. Vi satte naturligvis også de sidste to striks og vinde dermed serie “sikkert” med 410 mod deres 398 og dermed 16-16 i kamp resultat og med keglefald på 4713 mod 4717.

En kamp der desværre var meget tæt men hvor udeholdet desværre også havde lige det sidste i deres spil den dag, så med resultatet 16-16 må vi være tilfreds selvom vi nok alle havde håbet på noget mere. Bedste mand blev flotspillende Jannik med 858 efterfulgt af Klaus med 798.

Har skrevet det før, at vi har været gode til, at holde os oven vande også i svære situationer/baneforhold, i hvert fald indtil denne kamp. Kampen viste også at der, hvor vi nok skal sætte ind fremadrettet er, at kunne tag momentum tilbage, hvis den mistes eller ikke er taget fra starten. Det kan naturligvis være svært, hvis man ikke lige føler man har spillet kørende, men vi må og skal finde på løsninger, muligheder, hvorpå vi kan gøre det, som hold og som spiller.

Næste kamp er den 25. januar mod FBK 2000 i Frederikssund en ægte top kamp mellem nr. 2 og nr. 3, så lad os vise dem vores baghjul den dag…