1. division eller fortsat 2. division??

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Ja, det var overskriften for denne weekends dobbelt runde for vores 2. divisions hold og det er jo absolut ikke en dårlig overskrift at kunne skrive.

Begge kampe skulle heldigvis foregå i Køge, så på det punkt var vi rimlig godt tilfreds når nu der skulle spilles om oprykning.

1. Kamp Lørdag var mod Pin Crackers en kamp som referenten havde de største bekymringer om, da holdet fra Grøndalen lå i overhængende nedrykningsfare og så ved vi jo, godt at man nogle gange rykker lidt rundt på spillerne for at sikre holdets eksistens i rækken.

De havde da også suppleret med en enkelt 1. holdsspiller mere end normalt, hvilket havde givet dem en rimelig stærk 1. dobbelt.

1. serie var da også en seværdig serie da netop Pin Crackers 1. dobbelt med Bjarne Andersen og Rene Nielsen sendte de første 525 kegler på bordet på deres første serie en runde som vores team 1 måtte kapitulerer imod. Det skal dog retfærdigvis siges at Bjarne Andersen lavet The Perfekt Game nemlig en flot 300 serie med 12 perfekte striks og en sådan serie er svær at hamle op imod. Heldigvis er vores to andre team godt kørende og sætte 4 point på kontoen. Desværre måtte vi smide keglefaldet da de 525 kegler var mere end nok til kegler så 4-4 efter første serie.

2. serie og vi begynder stille og rolig og vinder terræn og modstanderne begynder at få det svære og svære kan vi se, så med en solid indsats med 1225 kegler og to team sejr så vinder vi 2. serie 6-2 og har dermed en føring på 10-6.

3. serie en serie som altid afgøre om det skal blive en rigtig god dag eller en svær dag for taber man den er man som regel næsten altid lige og vinder man er sejren næsten uundgåelig, så nu skulle slaget vindes. Selvom keglefaldet faldt lidt så fik Pin Crackers det svære og svære på de snart meget tørre baner og med endnu en god solid indsats så vinder vi serien med suveræne 8-0 og dermed en føring på 18-6.

Nu kom alle tankerne for alvor igang for det var jo en oprykningskamp og vi viste jo, at vores direkte modstander SØB havde en meget overkommenlig modstander i det suveræne bundhold. Vi havde en føring med 3 point inden kampen og vi måtte antag at SØB vinder deres med 32-0 så vi skulle helst så tæt på 29 point som overhoved muligt for dermed at have noget at giv af i lokalopgøret om søndagen.

4. serie gik da heldigvis, som vi havde håbet på, Pin-Crackers 1. team vinder deres mod vores team 1, selvom vi vælter 400 kegler begge andre team vinder deres suveræn her bl.a. Per og Martin som vinder med over 230 kegler og sikre dermed også keglerne og 6-2 i sidste serie og 24-8 til Køge 75, hvilket vi var mange der gerne have solgt den for inden kampstart.

Herefter afventet vi så resultatet fra Nykøbing om hvordan det var gået SØB mod Jackpot…. og ikke til den store overraskelse så havde de vundet 32-0 og vi var herefter bagud i stillingen med 5 point inden lokalopgøret i Køge mod Ravnsborg om Søndagen, hvor SØB havde en MEGET svære runde i Haslev som samtidig kæmpet om at undgå nedrykning, så en meget spændende Søndag var i vente…………

SØNDAG morgen kl. 08.23 ankomst til Køge Bowling Center….

Kamp mod Ravnsborg et lokalopgør som vi alle ved altid er svært da man helst IKKE vil tabe til et sådan hold…..

1. Serie spilles i en meget tæt og intenst atmosfære og kampen bølger faktisk frem og tilbage og først henne i de sidste to ruder får vi alle sat trumf på spillet og vinder den første serie 8-0 og med 1204 mod 1113 kegler. puhaaaa hvilken lettelse med en så god start.

2. serie og serie der lignet første serie dog med den lille hage at vi keglemæssigt faldt gevaldigt, da banerne ændret sig kraftigt undervejs. Heldigvis har Ravnsborg de samme sværheder så med beskedne 1131 mod 1059 vinder vi også 2. serie med 8-0 og nu foran 16-0!!!!!!!!
Intet kan vel gå galt nu…….??????

3. serie og jo…… alt kan gå galt når man bliver for selv fede og tager tingene for givet!!!
Serien ligner igen de 2 andre hvor meget er tæt hele vejen, desværre gik det bare denne gang Ravnsborgs vej, da vi ikke helt formår at holde fokus og at få sat de afgørende slag, så ud over en enkelt dobbelt så taber vi serien med 6-2 og dermed en stilling på 18-6… Og nu skulle der passes på for en 4. serie i taberens rolle ville være katastrofal for kampens udfald, specielt tag i betragtning af at vi var 5 point bagefter SØB, så der var ikke råd til unødig point tab.

4. serie og nu skulle det vise sig, om vi havde hår på brystet og om vi kunne stå på mål for den udfordring vi nu skulle igennem. Det kunne vi heldigvis dog kun med beskedne 1140 kegler men da Ravnsborg gik fuldstændig i stå med deres 997 kegler så vinder vi komfortabel med 8-0.

Kampen vindes dermed 26-6 og tankerne gik derfor igen meget hurtig til Haslev og stillingen i den kamp, som var startet en time senere end vores kamp. Med 26 point og 5 point bagud, så måtte SØB helst ikke vinde med mere end 20-12 over Haslev, men da vi samtidig viste, at de var på en meget svær opgave, så var vores håb, at SØB var i store vanskeligehed i Haslev.

Telefonen blev derfor hurtig fundet frem og meldingen lød på, at efter første serie havde SØB tabt med 8-0 og at det så ud til, at de også ville tabe 2. serie, så spændingen var intakt selvom om vi var færdigespillet.

Kl. 11.45 får vi så den endelige melding fra Haslev…. SØB havde tabt med hele 26-6 til Haslev og vi er dermed 15 point foran inden sidste kamp den 30.04 i Grøndalen mod bundproppen Jackpot. Suverænt…. jubiiiiiiiiii og tak til Haslev…

Vi er nu i den situation, at vi i sidste kamp skal møde det absolutte bundhold Jackpot, som d.d. ikke har vundet eneste kamp. SØB skal derimod til Allerød, hvor de står overfor NBC, som er tvunget til at vinde, da de ligger på en af nedrykningpladserne. Hvis vi selv vi klare ærterne, så henter vi selv 18 point mod Jackpot med skulle det blive for “svært” så kan vi undvære 2 point hvergang SØB selv smider 2 point i Allerød, SÅ teoretisk kan det stadig glippe men mon ikke vi selv er i stand til at hente vores 18 point i Grøndalen?

Opryknings kampen og medaljekampen finder sted lørdag den 30.04 kl. 09.00 i Grøndalen mod Jackpot.
Kom og hep og give holdet en fortjent applaus for deres finde sæson…..

DOG er der lige en lille opvarmnings kamp den 16. april kl. 11.30 i selv samme hal nemlig Landspokalfinalerne, som vi så flot har spillet os frem til. Der må i naturligvis også meget gerne komme ind og heppe da vi der vil stå overfor de bedste i Danmark, så seværdig bowling er en mulighed….

Forza Køge 75…..