SBWU Cup Damer

Forude venter en spændende dag med mange serier hvis dameholdet, bestående af Berit, Ann, Michelle og Gitte kan vinde den første kamp ;-). Og vi har jo en guld der skal forsvares fra sidste år.

Vi havde fået at vide, at olien til denne dag var Merkur 32 fod. Spændende.

Opvarmningen starter, og det står hurtigt klart, at banerne vil blive en udfordring. Det ville blive et spørgsmål om hvilket hold der fandt banerene først.

Vi går friskt til sagen og humøret er i top.
Første kamp mod Moskito og holdet fører sig frem med gode serier over 500. Vi vinder kampen med 1505 mod Moskitos 1291. Specielt Ann (523) og Michelle (551) levere nogle gode serier. Gitte kæmper med at finde den rette vinkel, og fandt den aldrig ;-). Fantastisk nu er vi videre og skal møde Slagelse i den næste kamp.

10 min pause, og spillet går i gang igen. Første serie taber vi med 31 kegler. Anden serie vinder vi med 4 kegler. Sidste serie og afgørelse på om vi skal spille om bronze eller guld. Uha da vi får en vanskelig start med åbne ruder og Slagelse har fundet banerne (!). Der er nu spillet 5 serie på olieringen, og det giver nogle yderligere udfordringer. Olien er trukket med ned ad banen, kuglens bane bliver for at sige det mildt meget uberegnelig og der kommer mange splitter. Vi taber serien 413-500 og skal nu spille om bronze. Sidste serie var noget af en nedtur, specielt da vi i de foregående serier har ligget lige omkring de 500 pr. serie.

Nu skal det blive godt med en lille pause og ny-olierede baner til næste kamp. Og noget mad klokken er jo 13 og en tissepause.

MEN SÅDAN KOM DET IKKE TIL AT SKE, ØV BØV.

Slagelses damer skal spille turnering kl. 15 på hjemmebane, og Johnny beslutter så, at der ikke skal olieres baner, ingen pause og ej heller tid til at få fyldt vand i kanden igen. Bare lige på og der ud af med næste kamp. Alt sammen for at Slagelse kan nå hjem og spille !!!! Hvad er det for en beslutning der tages her. I hvert fald ikke en der er til gavn for denne turnering. Øv siger jeg bare.
Det viser sig, at Slagelse skal med Trekroner i finalen. Her får Trekroner så at vide, at Slagelse ikke agter at spille kampen færdig, og går efter 2. series afslutning. (De er jo sikret sølv). Men sikken da en usportslig optræden fra Slagelses side.

Nå tilbage til vores kamp. Vi skal møde Suså i kampen om bronzen.
Det var en fantastisk hyggelig kamp. Suså stiller med et meget skadet hold. En havde ondt i knæet, en anden have kun spare kuglen at spille med, og en tredje havde vabler på tommelfinger. Herligt 😉
Vi spiller ikke prangende, (jo Ann gør med 530), hvilket nok skal ses i de ned spillede baner samt at vi kører på de sidste reserver. Alle er sultne, tørstige og skal tisse. Men det er der bare ikke tid til.
Vi formår dog at holde fokus på spillet og vinder kampen 1431-1273.

YES vi vandt BRONZE.

Tak til Sbwu for en turnering der var under al kritik, og ikke bowlingsporten værdig.

Alligevel har holdet en god, sjov, udfordrende og meget lang dag og vi formår endnu engang, at holde humøret hele vejen gennem denne dag. Tusind tak tøser. I er de bedste.

Som en lille krølle på halen skal nævnes, at vi er det hold der laver flest kegler, men hvem tæller?

4 Responses

 1. John Pedersen siger:

  Tillykke med metallet.
  Ja, det er jo ærgerligt, at forholdene i og omkring afholdelse af diverse stævner og mesterskaber kan nå så dårlig et niveau.
  Vi ser jo desværre mere og mere af det, dårlige baneanlæg, manglende dommere, dårlig planlægning, osv.., men godt i fik bronzen i hus!

 2. Per Grinsted Sørensen siger:

  Tillykke med bronzen. Medaljer to år i træk – super godt gået 🙂

 3. Per Lunding Sørensen siger:

  Tillykke med Bronze medaljerne.
  En skam, at man både fra turneringsledelsen og diverse klubber åbenbart ikke magter, at fuldfører en turnering på sportsligvis. Tyder meget på manglende kompetence fra de valgt leders side….!!!
  MEN husk man kan ikke nægte nogen, at give tilladelse til at gå på toilettet, man skal bare give dommeren besked om, at man lige forlader spillepladsen for at udføre dette lille job… 🙂

 4. Per Grinsted Sørensen siger:

  Husk at se det fine billede af de glade bronze vindere.
  Du finder billedet på menuen billeder / SBwU cup