Lokal opgør 2. holdet mod 3. holdet

Endnu et lokal opgør i Serie 2.
Det er forår og solen skinner. Dejlig søndag morgen, og hele 2. holdet er i top humør. Nu skal vi lige vinde over vores 3. hold, og dermed have håneretten i det næste stykke tid 😉

Lad det være sagt med det samme, vi vinder 10 – 0, og sætter ny rekord for 2. holdet med hele 4278 væltede kegler. Men stor ros til 3. holdet som kæmper for deres chance. De var med til at kampen blev underholdende og også lidt spændende, da 3. holdet i flere serier lå foran os indtil 5. – 6. rude hvor vi så trækker fra.

Vi spiller noget af det bedste bowling referenten har set længe. Der bliver fightet om hver eneste slag og alle som en får fuld opbakning. Vores 7. mand får en lidt lang dag, da han først bliver skiftet ind i sidste serie, men gør en god figur og får en hæderlig serie ud af det. Super flot kæmpet Jan.

Holdet har hele fire spillere over 700, hvilket ikke er set før på dette hold. I alle serier bliver der lavet 200 eller mere af en eller flere spillere. Så jo, det blev en dejlig søndag i Køge.
Det skal dog lige nævnes, at i sidste serie så det noget sort ud for holdet i det vi var bagud med 225, men da vi samtidig også var 3 ruder efter 3. holdet var det lidt vanskeligt at regne på slutfacit. Men med en stærk afslutning lykkedes det alligevel at vinde serien.

Nu er vi ved at nå afslutningen på sæsonen, og vi må jo nok indrømme, at vi kan lugte guldet forude. Der venter os en vanskelig kamp på udebane mod Roar, som også er vores værste konkurrent til guldet. Hvis vi kan vinde over dem tja så er guldet hjemme. Men sådan er der jo så meget.

Hav en forsat god søndag 😉

2 Responses

  1. Per Grinsted Sørensen siger:

    Ja, det blev en fornøjelig søndag formiddag i Køge Bowlingcenter med flot bowling fra en del bowlere.
    Gitte mangler lige at fortælle at dagens bedste blev (nåh ja…) Gitte med flotte 781 kegler – sæsonrekord for Gitte 🙂
    Og Birger trak sig endnu en gang ud midt i 4. serien da det så ud til at ødelægge hans, indtil videre, pæne “forårs-snit”. Nu er det sket 2 kampe i træk- du må se at komme ind i kampen Birger 😉

  2. Gitte K. Jensen siger:

    783 men hvem tæller 🙂 og der kunne skrives meget om de øvrige spillere på holdet også 🙂