Internt opgør i serie 2

Så oprandt dagen hvor vores 2 hold skulle mødes indbyrdes. Det var ikke blot point der stod på spil men også håneretten.
Udenfor var vejret trist og vådt. Inde i hallen var stemningen høj. Alle på 2. holdet glædede sig til dette opgør, som vi havde set frem til siden turneringsplanen blev offentlig
1 serie var meget på det jævne for alle spillere, men blev dog vundet.
2 serie gik det meget bedre, og nu havde vi 4 point på kontoen. Humøret var i top.
3. serie gik lige pludselig anderledes. Ikke fordi vi spillede dårligt, men 3.holdet viste lige pludselig tænder og vandt denne serie. Så hjalp det ikke meget at Henrik lavede 212, men det var en flot serie. Hold da op hvordan gik det til, spurgte vi os selv om, og blev enige om at modstanderen ikke skulle have den sidste serie.
4. serie går i gang, og vi holder målsætningen, blandt andet på imponerende spil af igen Henrik, men også Gitte og Michelle ville være med. Michelle med 197 og Gitte med 200.
Sejren var hjemme vi havde vundet håneretten. Under hele kampen var der en god stemning på holdet og alle kæmpede for hinanden. Der manglede aldrig opbakning, hvis der var en der gik lidt ned, var der andre der tog over. Se det er holdspil.
Michelle havde den vanskeligste opstilling efter 1. slaget, 3,7.9 10 stod tilbage, og minsandten om hun ikke fik den spærret hjem. Flot. .
Vi har rigtig mange pæne slag i dag uden at de dog førte til strikes. Men der blev sparet af.
Dagens bedste spiller på 2. holdet blev Henrik med flotte 704, efterfulgt af Michelle 690, Gitte 690, Jan 662, Carsten 621, Arne C 470 (3) og Per 125
Tak for en rigtigt god kamp, med den kampgejst skal vi nok komme langt.