Herre 2 i dobbelt kamp.

Julen og nytåret er vel overstået , og hverdagen melder sig så småt igen. Weekenden står i bowlingens tegn med dobbelt kamp.
Lørdag eftermiddag skal vi møde Slagelse. Vel ankommet finder vi ud af, at vi skal spille i “hullet”. Ned ad trappen og helt til højre, hvor lyset næsten er usynligt, især på den sidste bane 😉
Opvarmningen starter 10 min før tid, og vi er endnu ikke klar, men det bliver vi.
Banerne blev noget af en udfordring. Olie ude på kanterne og tørt på resten. Nå men alle rykker til venstre og får lidt efter lidt spillet sig ind på banerne.
Slagelse var til at tale med, og vi vinder da også 10-0. Samlet keglefald 3803 mod deres 3410. Vi kæmper om hver eneste kegle, og humøret er højt hele kampen igennem.
Bedste spiller blev Birger med 722. 😉
Dejligt med 10 point på kontoen og i morgen skal vi møde LBC 2012. Et hold vi før har vundet 10-0 imod. så jo det tegner til at blive en god weekend.

Søndag morgen og humøret er stadig højt.
NU skal vi spille “rigtig” bowling. Morgenstart, ny olierede baner og hjemmebane. Det kan næsten ikke blive meget bedre.
Da vi jo har slået LBC 2012 før tror alle på holdet at det kan lade sig gøre igen. Og selvtillid har vi jo med i bagagen fra dagen før.
Opvarmning i 10 min. og kampen går i gang.
Vi lægger lidt nervøst ud, men det kan man ikke sige om LBC 2012. de brager derud af og laver en flot serie. Vores 1017 mod deres 1140. Michelle laver 216 i denne serie.
Arh tænker vi, det tempo kan LBC 2012 da ikke holde. Men jo de fortsætter i anden serie med 1125 mod vores 939. Og vi er bagud 0-4.
Så skal der byttes baner, og nu skal vi slå til bliver vi enige om på holdet 😉
Vi kæmper det bedste vi har lært, og det ser da også spændende ud da vi når 9. rude. Kun bagud med ca. 50 pinde. Uh ha der ligger og lure 2 point forude.
Der bliver kun lukket 3 10. ruder fra vores side. og da LBC 2012 også smider et par væk ser det ud som vi kan vinde. Men ak Jens fra LBC 2012 fandt pludselig rillen og lukker stærkt af. Og vi ser os slået igen 1053 mod 1094. Per GS laver 212 i denne serie.
Sidste serie sættes i gang, og vi tror stadig på at vi kan få 2 point hjem. Der kæmpes på bedste vis og opbakningen samt humøret er i top. Men lige lidt hjalp det. Vi taber også denne serie og samlet 10-0.
Vi må bare erkende at vi mødte et bedre hold i dag, og så er det ingen skam at tabe.
Normalt ville vores samlede keglefald på 3995 have været nok til at vinde, bare ikke i dag. Bedste spiller blev Per GS med 700.
Stor ros til holdet for ikke at tabe modet og holde både hovedet og humøret højt.
Tak for en dejlig weekend.