Årets første kamp i Serie 1

Denne dag er speciel. Vi skal møde Suså i årets allerførste kamp og i en helt ny række.
Vi havde måske nok forventet at få noget mere modstand i denne række, men måske ikke helt så meget som vi fik mod Suså.

Vi starter ellers godt nok i 1. serie og laver 997 kegler i alt, godt hjulpet af Birger som lægger hårdt ud med 222. Dette var ret beset en serie vi burde have vundet da Suså kun laver 1010. Men med et par affald i 10.rude kunne det ikke blive til mere.

2 serie starter og allerede efter 4-5. rude er vi bagud med 100 kegler. Vi har dog troen på at vi kan vende serie til sejr. Men så begynder Suså at lave strikes, og vi må se os slået med 968 mod 1093. Jan der har kæm pet lidt med banerene finder et spor at spille i og får kæmpet sig tilbage i kampen, Godt gået Jan. Men Øv bagud 0-4.

Baneskifte og troen er der stadig på at vi kan vinde en serie. Alle mand kæmper det bedste de har lært, og med 2 mand over 200 ( Birger 200 og Arne C 203) ser det da også godt ud, men igen er vi uheldige i 10. rude og får nogle splitter, så vi alligevel taber 1063 -1112.

4 serie og Suså er flyvende med 2 spillere der begge lægger ud 5 dækkere. Hos os har Jan fundet rillen og kører med klatten også Arne C hænger godt på. Alligevel kan man godt se, at det er den første kamp, for koncentrationen og kræfterne slipper stille og roligt op hos nogle. s*Vi taber denne serie 929 – 1185.

Samlet taber vi 10-0, men det skal siges, at Suså må forventes at være det stærkeste hold i denne række, så det er ingen skam at tabe når man møder et hold der er så meget bedre end os.
Næste kamp er i weekenden og vi agter IKKE at give flere point væk.

Tak for god stemning og kampgejst.