2.holdet mod Slagelse

Det er ikke nemt at være referent, når man glemmer at skrive et sådant. Man kan godt blive mobbet lidt. Så derfor et lille ref. fra sidste kamp først 😉 Holdet var i Haslev og spille. Og nogle var lidt udfordret af baner og glasvæg, men vi vinder 10 – 0, 3960 mod deres 3401- Det sjoveste ved den kamp var 2 serie hvor Henrik laver 203 og Per G. S. 224. Efter 3 serie foretages udskiftning, og Carsten kommer på banen, og hvilken udskiftning. Carsten brager derud af med 213, så det var værd at vente på 😉

En dejlig søndag eftermiddag venter i vores hyggelige bowlinghal. Holdet skal spille mod Slagelse, et hold som der meget gerne skal vindes over 😉
Alle er mødt op til kampen med indstillingen at vi SKAL vinde, og stemningen på holdet er da også meget optimistisk.
Det skulle da også vise sig, at vi vandt kampen 10 – 0, men, men, men ikke uden lidt spænding undervejs.
Første serie blev lidt mere spændende end vi havde tænkt os. Der var et par stykker på holdet, som kom lidt sent ud af starthullerne, hvilket gjorde at der var spænding helt frem til 10. rude, men med gode afslutninger fik vi hevet denne serie hjem, og 2 point på kontoen. Birger er flyvende i denne serie med 214.
Anden serie var der overhovedet ikke spænding, da vi hele vejen igennem er langt foran. Godt hjulpet af gode serier fra alle spillere og en enkelt serie på 226 til Michelle. Stilling 4-0 😉
Tredje serie, bane skift og nu går vi da helt amok. Efter 4 ruder fører vi med over 100 pinde. Jamen hold da op vi er flyvende. Humøret er helt i top. Der bliver grinet og mobbet i stor stil på holdet. Vi kan jo næsten gå på vandet. Vi laver 1167 og TRE mand laver over 200. Arne C 236, Arne S 209 og Carsten 201. Super flot spillet.
Fjerde serie og nu tror vi at ingen kan røre os. Men den bliver alligevel spændende, da vi skal helt hen til 7 rude før vi har en føring. Ups hvad skete der lige der. Men med nogle solide spare og strikes i 9. og 10. rude får vi hevet de sidste 2 point hjem og en samlet sejr på 10-0.
Holdet laver 4171 total, og referenten er ikke sikker på om det er rekord, men er meget stolt af at spille på holdet som virkelig kæmper for hver eneste point.
HUSK bowling er sjovt.

1 Response

  1. John Pedersen siger:

    John Pedersen
    Flot gået, med det spil i pt. levere, kan i næppe undgå at vinde rækken. Meeen – først skal i møde os. Vi glæder os til at give jer kamp til stregen søndag den 8. marts.