2. holdet i Roskilde, kampen om GULD

Næst sidste kamp i denne sæson, og dermed også mulighed for endelig at afgøre hvor medaljerne i toppen af skal placeres. Hvis holdet kunne hive 6 point hjem i dag, ville vi være sikret GULD. Så jo det er en spændende dag der venter os 😉

Vores plan er klar fra starten. Vi skal vinde 10-0, for på den måde kan vi en gang for alle slå fast at vi er det bedste hold. Så langt så godt.

1. serie starter og i de første ruder flyver vi der ud af, men efter 5 rude har olien ændret sig og det giver nogle udfordringer for nogle spillere. Ingen på holdet spiller prangende i denne serie, som må siges at ligge på det jævne. Vi taber serien med 3 kegler 965-968. ØV ØV. Ikke lige den start vi havde håbet på.

2. serie, og selvfølgelig udskiftning af dårligste spiller. Og hvilken indskiftning. Holdet er som forvandlet og det flyver rundt med strikes og lukkede ruder. hvilken intensitet og kampgejst.
Vi laver 1141 mod deres 942. Hold da op hvor spillerne står i kø for at blive nævnt her. Carsten laver 224, tæt fulgt af Jan og indskiftede Henrik med 196. Udligning og nu baneskift.

Der er stor forskel på de 2 banesæt. Hvor vi på det første sæt ikke kunne spille over kanten, kan det nu lade sig gøre her. Det kræver lige lidt tilpasning fra spillerne, og Carsten kæmper bravt ;-). Per G.S. er den der finder banerne og laver 203. Samlet keglefald til os 1000 (!) mod deres 980 og nu har vi 4 point på kontoen samt en masse kegler i overskud. Så nu kan vi lugte guldet 😉

4. serie starter og vi lægger nogenlunde ud, og fører knebent til 5 rude. Her får vi så baneproblemer, og det ødelægger måske noget af vores spil. Et par score der skal rettes, og det kan man jo ikke gøre fra banerne. Næh nej det skal ske oppe fra baren og det tager tid. Alligevel er vi lidt foran modstanderen i ruder, så det er lidt svært at få et overblik og samlet score. (Det står jo heller ikke nogen steder øv) Frem med lommeregneren og det er meget lige. 10. rude bliver afgørende. Gyser, uh jeg tør næsten ikke kigge. Der bliver lukket pænt af, af de første spillere. Nu skal afslutterne “bare” lukke deres 10. rude og vi kan gå derfra med en sejr på 8-2. Men nej vi taber med 15 kegler. F#¤%. Vi laver 1040 mod deres 1055. Bedst bliver Per G.S. 218 og Arne C. 201.

Vi vinder kampen sammenlagt 6-4 og er dermed sikret GULD inden sidste kamp i Køge den 19/4 15- Intet mindre end FANTASTISKT . Jeg har sagt det før, men her har vi altså et hold der forstår og formår at kæmpe til sidste blodsdråbe for at holdet kan sejre. Der er efterhånden som vi har spillet sammen, dukket et sammenhold op som vores modstandere virkelig skal tage med i deres overvejelser når de møder os. Den kampgejst og det humør der er på holdet er vores hemmelige våben.

STÆRKT GÅET TØSER 😉