2. holdet i Holbæk

Søndag morgen og forude venter Holbæk. Uha lang køretur og da vi ankommer var der ikke åbent. Nåh men det kan man vel heller ikke forvente når man ankommer 20 minutter før tid.
Endelig åbner hallen, og med bange anelser går vi ind i hallen. Vi har hørt fra andre klubber hvordan forholdene kan være, men vi må sige, at ingen af disse ting passede. Der var rent og pænt og tilløbene var også i orden. Men tilbage til kampen.
Åh glemte lige at fortælle, at vi havde en spiller som for vild ude på motorvejen og derfor ikke deltog i den almindelige forvirring til opvarmningen
Opvarmningen starter, og allerede her viser sig de første tegn på at banerne er noget af en udfordring.
Der ligger meget olie mellem 2 og 3 pil, og ud over kanten trækker kuglen helt vildt. Nå men det er en udfordring der skal klares.
Desværre havde vi en spiller der aldrig fandt banerne samtidig med at modstanderen spillede godt i den første serie så den taber vi 903 mod 914. Øv øv.
Anden serie er vores vildfarne spiller ankommet og bliver straks sat til at spille. Samtidig finder de øvrige spillere banen og dette resulterer i at vi vinder denne serie 1028 mod 1014. Som sædvanlig blev 10. rude afgørende, men vi har nogle stærke afsluttere som leverer varen.
Så langt så godt. Og humøret er helt i top. Alle er positive og har en tro på at vi nok godt kan vinde denne kamp.
Bane skift og det stod hurtigt klart, at også disse baner var en udfordring, men også disse blev overvundet.
3 serie vinder vi 954 mod 817 og nu havde vi også keglerne.
4 serie vinder vi også, og endda meget stort 1012 mod 759. Dette viser blot, at med kampgejst, godt humør og opbakning kan man vinde alt. Modstanderen er på dette tidspunkt fuldstændigt nedtrykte, og der er ingen der siger noget på deres hold.
Gennem hele kampen tror vi på at det kan lade sig gøre at vinde, og det gjorde udslaget.
Alt i alt laver vi 3897 mod deres 3504. Dagens bedste spiller blev Michelle med ganske imponerende 805 og 2 serier over 200 den sidste med 234.
Undertegnede vil gerne sige tak for en hyggelig dag, sammen med nogle gode holdkammerater, og tak for mobningen drenge, bare fordi jeg havde laveste serie. 😉

Rigtig god jul

1 Response

  1. Per Lunding Sørensen siger:

    Dejligt at læse at i tager udfordringerne op i møder. Det kan i vinde rigtig mange point. En sejr hjælper jo også altid tillykke med alle sammen. 🙂